Red Dead Redemption 2 aanbieding bij MediaMarkt - Voor 55 euro en gratis bij Xbox One

  Het Wilde Westen in 1899. Vol met dieven, schurken en moordenaars en daar ben jij er een van. Jij, Arthur Morgan, ontvlucht samen met de andere bendeleden van de Van der Linde gang de wet. Dat beleef je in Red Dead Redemption 2. Bij MediaMarkt is de game meteen in de aanbieding voor 55 euro.

  Je leest het goed; meteen is Red Dead Redemption 2 al in de aanbieding bij MediaMarkt. De game kun je zowel voor de PlayStation 4 als Xbox One bestellen en dan heb jij de nieuwste titel van Rockstar Games voor een klein prijsje van 55 euro.

  Bestellen doe je hier: Red Dead Redemption 2 voor 55 euro bij MediaMarkt

  Red Dead Redemption 2 bundels in de aanbieding

  Dat is nog niet alles. Want ook krijg je bij MediaMarkt bij alle Xbox One S en Xbox One X consoles de game Red Dead Redemption 2 helemaal gratis. Door de console en de game in je winkelmandje te stoppen krijg je die laatst automatisch gratis. Bekijk alle consoles op deze pagina.

  Ook is er een speciale bundel met de Xbox One S. Daarmee krijg je de console met 1TB opslagruimte, 2 draadloze controllers en natuurlijk de game. Dat voor 245 euro.

  De Xbox One S aanbieding vind je hier:

  De actie loopt van 26 oktober tot en met 4 november. Twijfel dus niet te lang om hiervan gebruik te maken!

  Direct meenemen bij de nachtopening

  Kun je echt niet wachten om de game te spelen. Dan zul je deze tijdens de nachtopening kunnen halen. Meerdere MediaMarkt vestigingen gaan speciaal open voor de release van Red Dead Redemption 2, zodat je het spel de hele nacht kunt spelen. Je kunt hiervoor terecht bij de MediaMarkt winkels in:

  • Den Bosch
  • Leeuwarden
  • Arnhem
  • Drachten
  • Ede

  Deze opening duurt van 23:59 tot 00:30 in de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 oktober. Tijdens deze nachtopening kun je de game ophalen en dan krijg je een exclusieve Red Dead Redemption 2 poster op A1 formaat mee als mooi aandenken!

  Red Dead Redemption 2 ligt nu in de winkels. Meer weten? Lees dan ook onze uitgebreide preview over de game.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.