Red Dead Online Zomer Update brengt nieuwe uitdagingen, missies en rollen!

  Aanstaande dinsdag, op 10 september, lanceert Rockstar de volgende grote stap in Red Dead Online. De grote Red Dead Online Zomer Update brengt een scala aan nieuwe content met zich mee, waaronder de langverwachte rollen, nieuwe Daily Challenges en nieuwe Frontier-uitdagingen. Lees verder om te ontdekken wat er nog meer aankomt!

  Cowboys, indianen en ontdekkingsreizigers opgelet! Vanaf 10 september is de grote nieuwe Red Dead Online Zomer Update te vinden in Red Dead Redemption 2 en die brengt voor het eerst specifieke rollen die jij als speler kunt kiezen met zich mee. De langverwachte rollen zijn als volgt:

  • The Bounty Hunter
  • Trader
  • Collector

  Om een rol te kiezen in de game, moet je de daarvoor bestemde taak verrichten. Als je een Bounty Hunter wil worden moet je eerst een Bounty Hunter License kopen, wat je kunt doen zodra je de legendarische Bounty Hunter in Rhodes ontmoet. Deze kost 15 goudstaven, tenzij je je Twitch- en Rockstar-accounts hebt gekoppeld voor zondag 8 september, want dan kun je vanaf dinsdag gratis en voor niets de License krijgen.

  Als je een Trader wil worden, moet je eerst Cripps helpen, die al zijn hele leven een handelspost wil opzetten. Zodra je Cripps helpt, verandert je kamp langzaam maar zeker in een handelspost. Hiervoor heb je alleen wel eerst een Butcher's Table voor nodig, die je voor 15 goudstaven kunt kopen. Iedereen die op de PlayStation 4 speelt, krijgt de Butcher's Table gratis.

  Als laatste is er natuurlijk ook nog de Collector, een rol die je kunt innemen zodra je met de mysterieuze Madam Nazar spreekt. Van haar kun je de speciale Collector's Bag krijgen in ruil voor 15 goudstaven. Veteranen van GTA Online die alle 54 verstopte speelkaarten hebben gevonden hebben geluk, want die krijgen de Collector's Bag helemaal gratis.

  Red Dead Online Zomer Update - Perskit

  Meer toevoegingen met de Red Dead Online Zomer Update

  Naast de drie rollen die je vanaf 10 september kunt innemen, worden er ook nog een aantal gameplay-elementen gewijzigd. Zo bestuurt je personage een stukje sneller, zowel in gevechten als wanneer je door de wereld reist, en kun je je personage een nieuw uiterlijk geven zonder dat je de progressie van je personage verliest. Als laatste wordt er een aanpassing gemaakt in het voordeel van defensieve speelstijlen, want de damage resistance voor die speelstijl gaat omhoog.

  Verder worden er in de nieuwe update Role Free Roam Events toegevoegd, komt er meer ruimte vrij in de stallen en kun je juwelen voor een hogere waarde verkopen. Dit om de game natuurlijk verder te balanceren en daarom worden ook wapens opnieuw gebalanceerd in PvP. Hierdoor hoef je niet per se voor het hoofd te gaan om iemand te vermoorden, wat in het verleden vaak het geval was.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.