Red Dead Online update voegt Up in Smoke Showdown modus toe

  Het is woensdag wat betekent dat er weer een nieuwe Red Dead Online update is. Deze week komt de nieuwe Showdown modus Up in Smoke naar de game. Er zijn extra ervaringspunten te verdienen en de nieuwe gelimiteerde kleding is ook van de partij. Dit maakt Rockstar bekend in de newswire.

  Rockstar Games

  De nieuwste toevoeging van de update is Up in Smoke. In deze Showdown modus begint iedere speler met een explosief pakketje dat je naar de basis van het andere team moet brengen. Elke succesvolle poging resulteert in een ontploffing van een deel van het vijandelijke kamp. Degene die er als eerste in slaagt om alles te vernietigen, gaat met de winst naar huis.

  Hoe kan je extra ervaringspunten verdienen na de Red Dead Online update?

  Deze week krijg je een bonus van 30 procent op de XP voor alle Ability Cards. Deze kaarten komen in twee varianten: Dead Eye en Passive. De Dead Eye Ability Cards geven je extra bonussen tijdens het gebruik van de ability en de Passive Ability Cards bevatten bonussen op het gebied van aanval, herstel en verdediging. Elke kaart heeft drie rangen.

  Dankzij de extra ervaringspunten kan je nu sneller in rang omhoog gaan en de kaart upgraden naar de volgende versie. Ability Cards zoals To Fight Another Day, Strange Medicine en Slippery Bastard komen allemaal van pas in de nieuwe Showdown modus Up in Smoke.

  Kleding Red Dead Online

  Welke kleding komt met de Red Dead Online update mee?

  Net zoals in de voorgaande weken komen er weer een paar tijdelijke kledingstukken naar de Wheeler, Rawson and Co. catalogus. Dit betekent dat de kledij uit de Red Dead Online update met de nieuwe paardenraces komt te vervallen. Hieronder vind je een klein overzicht van de nieuwe toevoegingen.

  • Winter Shotgun Coat
  • Benbow Jacket
  • Darned Stockings
  • Manteca Hat

  Red Dead Online is onderdeel van Red Dead Redemption 2. De game is speelbaar op de PlayStation 4 en Xbox One. Voor onze impressie over de singleplayer kan je de Red Dead Redemption 2 Review eens bekijken. Houd je meer van GTA? De bonussen uit de laatste GTA Online update zijn nog even geldig.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.