Red Dead Online update voegt nieuwe vissport uitdagingen toe

  Als je van vissen houdt, kan je met deze hobby nu de strijd aangaan in Red Dead Online dankzij de nieuwe update. De nieuwste competitieve uitdaging is namelijk de Fishing Challenge. Verder kan je ook extra beloningen verdienen en nieuwe kleding kopen.

  Rockstar Games

  In de Fishing Challenge strijd je tegen andere spelers om het meeste gewicht in vis te vangen. Je kan in drie verschillende watertypen de sport uitvoeren: meren, rivieren en moerassen. Om je een beetje op weg te helpen krijg je deze week een Fishing Care Package met verschillende visaas producten.

  Welke beloningen en kledingstukken zitten in de Red Dead Online update?

  Net zoals de voorgaande weken kan je weer verschillende bonussen en kledij verwachten. Zo krijg je een 30 procent XP boost bij het jagen op dieren. Je ontvangt dus ook een Fishing Care Package. Hier zitten de onderstaande producten in.

  • 5x Live Crickets
  • 1x River Lure
  • 1x Lake Lure
  • 1x Swamp Lure

  Red Dead Online kleding

  Voor degenen die zijn of haar cowboy een nieuwe look wil aanmeten, zijn er weer kledingstukken die voor een korte tijd beschikbaar zijn. De kledij van deze week bestaat uit de volgende.

  • Gator Hoed
  • Woodland Handschoenen
  • Ortega Vest
  • Pelt Half Chaps

  Wat voor modi komen in de toekomst mee met de Red Dead Online update?

  Rockstar laat in de newswire al een beetje doorschemeren wat er de komende weken naar de game komt. Hierbij zijn geen specifieke details vrijgegeven. In de punten hieronder kan je zien wat de toekomst op dit gebied brengt.

  Vanaf 26 maart

  • Target Races en Open Target Races (PlayStation 4 early access)

  Vanaf 2 april

  • Showdown Modus: Up In Smoke

  Vanaf 9 april

  • Showdown Modus: Plunder

  Wanneer komt er een grote Red Dead Online update en wat zit er in?

  Volgens Rockstar kan je later deze lente een grote update voor Red Dead Online verwachten. In deze verbeteringen zitten nieuwe functionaliteiten en content die de game nog completer moeten maken. Het gaat onder andere om het Hostility-systeem, offensieve en defensieve speelstijl opties, meer missies en dynamische evenementen.

  Het nieuwe Hostility-systeem bouwt voort op de anti-rouwmaatregelen in game. Dit systeem zorgt ervoor dat jezelf verdedigen geen invloed heeft op je Bounties of Hostility. Als je wordt aangevallen kan je straks dus zonder negatieve gevolgen wraak nemen. Dit systeem werkt niet in gestructureerde events zoals Showdowns en Races.

  Red Dead Online artikel plaatje

  De offensieve en defensieve speelstijl opties moeten de online-omgeving van Red Dead Online voor iedereen aangenamer maken. De offensieve speelstijl lijkt veel op het huidige systeem en de defensieve speelstijl is een geëvolueerde versie van de passieve modus. Hiermee wil de ontwikkelaar je meer flexibiliteit in de gameplay geven.

  Ten slotte komen er meer missies en dynamische evenementen naar de game. Hierbij moet je denken aan:

  • Nieuwe A Land of Opportunities Missies
  • Nieuwe Free Roam Missies
  • Dynamische evenementen zoals het vechten tegen een hinderlaag

  Wat zat er in de Red Dead Online update van vorige week?

  Red Dead Online krijgt elke week een update, dus vorige week zijn er ook weer nieuwe zaken aan de game toegevoegd. Het ging toen om de Spoils of War modus. Het was ook de eerste keer dat je gelimiteerde kleding kon kopen.

  Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.