Red Dead Online update van deze week staat in het teken van paarden

  Het is weer tijd voor de wekelijkse Red Dead Online update. Dit keer kunnen ruiters profiteren van een care package. Daarnaast zijn er nog veel meer paardgerelateerde voordelen in deze update. Zelfs de kleding van deze week is uitermate geschikt voor ruiters.

  Alle voordelen van deze update zijn gemakkelijk te krijgen. Je hoeft er zelfs minder voor te doen dan vorige week. Voor het Horse Care Package hoef je bijvoorbeeld alleen maar in te loggen.

  Wat zit er in het Horse Care Package?

  In het care package vind je Horse Reviver om een zwaargewond paard weer op de been te helpen. Ook zit er twee keer Horse Medicine in, waarmee je de gezondheid van je paard aanvult met een gouden buitenrand. De twee Horse Stimulants doen hetzelfde voor het uithoudingsvermogen van je paard. Met vijf stuks van zowel oatcakes, hooi, en wortels komt je hengst of merrie aan eten niks te kort.

  Ook als je graag meerdere paarden houdt heeft deze Red Dead Online update goed nieuws voor je. Er is 20% korting op stalruimte, zodat je meer paarden kunt houden. Hetzelfde kortingspercentage geldt voor de aanschaf van paarden onder Rank 40.

  Welke nieuwe kleding ligt er in de winkels?

  Wil je een hoed met een stijlvolle brede rand? Dan kun je nu de Descoteaux Hat kopen. Je kunt je benen in leer kleden met de Alvarado Chaps. Een ruiter kan natuurlijk niet zonder sporen aan zijn of haar laarzen, dus daarvoor kun je nu de Gerden Morrow Spurs kopen. De Cossack Hat van vorige week is ook nog steeds beschikbaar.

  Zijn er in deze Red Dead Online update weer Twitch Prime voordelen?

  Er zijn geen nieuwe Twitch Prime voordelen in deze update. Wel kun je nog tot 19 juli je Rockstar Games Social Club account linken aan Twitch Prime om de voordelen van de vorige update mee te pakken.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.