Oog in oog met een sluipschutter in Red Dead Online

  Een nieuwe week, een nieuwe update voor Red Dead Online. Deze dagen staat er weer een nieuw legendarisch doelwit te wachten, die jou van een grote afstand aan zal zien komen lopen.

  Het wekelijkse doelwit voor de Bounty Hunters onder ons is Sergio Vincenza. Een anarchist en voormalig sluipschutter in het leger. Na zijn desertie is Vincenza op de vlucht geslagen en rekent hij af met iedereen die in zijn buurt komt. Het helpt dan ook niet mee dat de vaardigheden van de beste man van de bovenste plank zijn.

  Hij heeft daarnaast ook een groepje ex-militairen om zich heen verzameld bij Roanoke Ridge, waar Vincenza zelf in de toren zit verstopt. Zoals gewoonlijk mag het doelwit in dode of levende staat worden afgeleverd bij de autoriteiten, met een voorkeur voor laatstgenoemde. In ruil daarvoor krijg je een exclusieve kleur van de Inglett Scarf en 100 kogels Express Rifle Ammo.

  Collectors kunnen weer aankloppen bij Madame Nazar. Deze week is zij op zoek naar de Naturalists Collection: een drietal voorwerpen die goed verstopt zitten. Uiteraard krijg je ook deze keer weer een mooi zakcentje voor de verrichte werkzaamheden.

  Spelers die nog geen specialisatie hebben gekozen, hebben deze week extra reden om dat wel te gaan doen. In plaats van de gebruikelijke 15 goudstaven kost een licentie voor een Bounty Hunter, Collector of Trader nu maar 10 goudstaven. Leden met Twitch Prime kunnen zelfs gratis en voor niks de rol van Bounty Hunter aanmeten.

  Het is griezelen geblazen in Red Dead Online

  Halloween komt eraan en dat betekent dat spelers zich gaan mogen verkleden in Red Dead Online. Iedereen die tussen 10 oktober en 12 december inlogt krijgt de Slaughter Mask cadeau. Ook ligt er weer 5000 XP klaar voor de Wheeler, Rawson & Co. Club voor elke cowboy die deze week online komt.

  Liefhebbers van Free Aim kunnen genieten van Name Your Weapon-speellijst. In deze modus kan je strijden in teams of in free-for-all en is het doel om zoveel mogelijk punten te scoren. Maar des te uitdagender je wapen, des te meer punten je binnenhaalt per kill. Er is dus weer genoeg te beleven in het Wilde Westen.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.