Nieuwe Red Dead Online update stuurt je af op een modebewuste bendeleider

  Afgelopen week is Red Dead Redemption 2 op PC gelanceerd en nieuwe Bounty Hunters worden meteen op een nieuwe Legendary Bounty afgestuurd in de online modus. Premiejagers die al even in het vak zitten mogen natuurlijk ook weer de revolvers uit de holsters halen.

  Het doelwit van deze week is Red Ben Clempson. Die bijnaam heeft hij niet gekregen door een bos rood haar, maar dankzij zijn uitgesproken kledingstijl. De leider van de Red Ben Gang draagt namelijk op maat gemaakte pakken in expressieve kleuren. Clempson is dan ook niet zo lastig om te lokaliseren bij de rails rond New Austin. Wees alleen wel gewaarschuwd, want naast zijn kledingsmaak staat Red Ben ook bekend om zijn vaardigheden als scherpschutter en is hij armed and dangerous.

  De speurneuzen onder ons hebben daarnaast een tijdelijke opdracht van Madam Nazar ontvangen. De vrouw stuurt Collectors op pad om te zoeken naar een Blood Flower, Chocolate Daisy en Creek Plum voor de Herbalist’s Collection. Tijd om de bloemetjes buiten te zetten.

  Laatste dagen voor de club

  Spelers op de Xbox One en PlayStation 4 hebben al even kunnen genieten van gratis voorwerpen, kleding en andere goodies met de Wheeler, Lawson & Co. Club. Laat staan de exclusieve goederen met de Outlaw Pass. Maar aan alles komt een eind en dat is hier ook het geval. Op 18 november stopt de club ermee, dus sla deze week nog je slag om zoveel mogelijk vrij te spelen. Ben je in het bezit van de Outlaw Pass en heb je Club Rank 70 bereikt, dan krijg je als afscheidscadeau nog de witte Cardozo Vest.

  Cowboys die hun vaardigheden willen bijschaven in de meest uitdagende multiplayer-potjes kunnen deze week gebruikmaken van de nieuwe Free Aim-Series: Sport of Kings. In de modus gaan twee teams te paard en moeten ze een brandende fakkel langs alle punten van hun team brengen. Een vaste hand die gericht kan schieten vanaf horseback is dus essentieel in deze vurige wedstrijd.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.