Red Dead Online update komt met Plunder Showdown Mode

  De nieuwe Red Dead Online update voegt de Plunder Showdown Mode aan de lijst met gamemodi toe. Dit maakt Rockstar bekend in de newswire. Er is wederom nieuwe kleding te koop en sommige kledij en andere voorwerpen zijn tijdelijk eerder verkrijgbaar.

  De nieuwste Showdown Mode die met de Red Dead Online update is meegekomen heet Plunder. In deze modus strijden twee teams tegen elkaar om zoveel mogelijk goederen van een centrale locatie naar hun eigen basis te brengen. Het is ook mogelijk om pakketten uit het kamp van je tegenstander te stelen.

  Wat zijn de Red Dead Online update bonussen van deze week?

  In tegenstelling tot de voorgaande weken zijn er nu geen extra ervaringspunten te verdienen in de verschillende modi. Deze week zijn er wel voorwerpen die je eerder dan normaal kan bemachtigen. Zo zijn alle jassen, schoenen, handschoenen en holsters tot en met rang 40 voor iedereen beschikbaar. Dit geldt tot 15 april.

  Verder zijn er ook weer nieuwe kledingstukken die slechts voor een beperkte tijd in de catalogus te vinden is. Welke dat zijn lees je hieronder.

  • Owanjila Hat
  • Porter Jacket
  • Concho Pants

  Read Dead kleding

  Wat krijgen spelers met een hoge rang met Red Dead Online update?

  Iedereen onder level 40 krijgt dus toegang tot een hoop kleding. Je hoeft je geen zorgen te maken als je dit level al hebt behaald. Rockstar denkt ook aan spelers met een hogere rang. De Turkoman, Missouri Fox Trotter en Arabian Horses worden bijvoorbeeld verlaagd naar rang 40. Op het gebied van wapentuig is er een reductie naar rang 60. Het gaat om de onderstaande voorwerpen.

  • Volatile Dynamite
  • Incendiary Buckshot
  • Explosive Slug
  • Express Explosive
  • Dynamite Arrow

  Red Dead Online is onderdeel van Red Dead Redemption 2. De game is speelbaar op de PlayStation 4 en Xbox One. Voor onze impressie over de singleplayer kan je de Red Dead Redemption 2 Review eens bekijken. Houd je meer van GTA? De bonussen uit de laatste GTA Online update zijn nog even geldig.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.