Red Dead Online update haalt game uit beta fase

  De beta periode van Red Dead Online is na de nieuwste update tot haar einde gekomen. Dit laat Rockstar weten op de newswire. De update komt met verbeteringen die de stabiliteit van de onlineomgeving moeten verbeteren. Er wordt ook een hele reeks aan gameplay elementen toegevoegd.

  De Red Dead Online update stelt je onder meer in staat om verder te gaan met de A Land of Opportunities missies. Hierin krijg je als speler de keuze of je dit als eervolle Gunslinger of losbandige Outlaw wil doen. Beide keuzes bieden hun eigen pad dat samenkomt in Blackwater.

  Welke modi komen met de Red Dead Online update mee?

  De update voor Red Dead Online voegt ook nieuwe Free Roam Missions met personages uit het verhaal van Red Dead Redemption 2 toe. In de drie nieuwe Posse Versus Challenges kan je het in drie uitdaging tegen elkaar opnemen. De nieuwe Dynamic Events geven je de kans om extra beloningen te verdienen.

  Red Dead Online plaatje 1

  Het is nu mogelijk om op vijf verschillende locaties (Blackwater, Saint Denis, Tumbleweed, Valentine en Flatneck Station) aan een pokertafel aan te schuiven. Dit kan met maximaal zes spelers. Ten slotte is de nieuwe Showdown Mode Overrun aan de game toegevoegd. Hierin moet je stukken land veroveren en vervolgens verdedigen.

  Welke bonussen komen er naar Red Dead Online?

  Rockstar komt in de Red Dead Online update ook met nieuwe wapens, kleding en beloningen. Zo is de LeMat Revolver na de update te koop bij de Wheeler, Rawson and Co. Catalogue. Er komen nieuwe kledingstukken (onder andere Poncho's en Bandana's) en emotes. De onlinecatalogus heeft iedere week iets nieuws op dit gebied.

  Alle spelers die deze week Red Dead Online opstarten, krijgen gratis 15 Gold Bars en 25 procent extra XP in A Land of Opportunities, Free Roam Missions, Showdown Modes, Races en Free Roam Events. Je ontvangt 25 procent extra geld en goud in kisten en eigenaren van de Ultimate Edition krijgen RDO$100 en de Throat Slit emote voor niks.

  Red Dead Online plaatje 2

  Hoe verandert de gameplay na de Red Dead Online update?

  Na de Red Dead Online update heb je de keuze om twee aparte speelstijlen te gebruiken: Offensive en Defensive. Eerstgenoemde is hetzelfde zoals je het al gewend bent. De tweede stelt je in staat om rustig je gang te gaan zonder dat andere spelers je kunnen storen. Doen ze dit wel dan krijgen ze via het Hostility System een sanctie.

  Na de update zijn er ook in de algemene gameplay veranderingen doorgevoerd. In het overzicht hieronder lees je in het kort wat dit inhoudt. De volledige details vind je terug op de site van de game.

  • Removed Auto-Aim Headshot Tracking (Enemy Players Only)
  • Faster Weapon Swaps/Instant Projectile Lighting
  • New Control Scheme – “FPS2”
  • Daily Challenge Updates
  • New Awards
  • Global Signal Timers
  • Press Charges
  • Horse Specialty Selection
  • Increased Gold Payouts

  Hoe ziet de toekomst van Red Dead Online eruit?

  Na deze Red Dead Online update heeft Rockstar nog veel meer in petto voor de game. Zo komen er nog meer personages, gamemodi, kleding, missies en andere zaken naar de game. Hierbij zit ook content bij waar PS4-spelers eerst toegang tot krijgen. Als je geen PlayStation Plus hebt, krijg je nu zelfs de mogelijkheid om Red Dead Online tot 27 mei uit te proberen.

  Red Dead Online plaatje 3

  In de zomer voegt de ontwikkelaar zogenaamde rollen aan de game toe. De eerste drie zijn bounty hunter, collector en trader. Als bounty hunter kan je jacht maken op criminelen en als collector ga je op zoek naar schatten. De trader stelt je in staat om een eigen bedrijf te starten vanuit je kamp.

  Red Dead Online is onderdeel van Red Dead Redemption 2 en speelbaar op de PlayStation 4 en Xbox One. In onze Red Dead Redemption 2 review lees je wat we van de game vinden.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.