Op de vuist met een vrouwenbende in Red Dead Online

  Halloween is voorbij, maar dat betekent niet dat het klaar is met de verschrikkingen in het Wilde Westen. Er zijn immers nog genoeg criminelen op de vrije voet, onder andere Etta Doyle en haar bende van vrouwen.

  Een aantal jaar geleden stond Etta Doyle bekend onder een andere naam: Madame La Perle. Ze was verantwoordelijk voor het werven van dames van de nacht, maar tegenwoordig gebruikt ze de desbetreffende vrouwen voor heel andere zaken. Ze specialiseren zich in het overvallen van koetsen en treinen, met name als die onder naam staan van Leviticus Cornwall.

  De zakenman heeft door dat hij als doelwit dient voor Doyle en haar bende en heeft daarvoor een valstrik gezet. Hij heeft alleen één of meerdere capabele Bounty Hunters nodig om het een succes te maken. Let wel op bij deze Legendary Bounty, want de regels van ‘dood of levend’ tellen niet deze week. Cornwall wil Doyle specifiek levend hebben, ondanks dat ze vuurwapengevaarlijk is.

  Sint Maarten valt vroeg dit jaar in Red Dead Online

  De Nederlandse versie van Halloween, Sint Maarten, is pas volgende week, maar Rockstar begint er dit jaar vroeg mee. Tot en met 11 november krijgen spelers die inloggen op Red Dead Online namelijk een cadeautje van 100 dollar én een gratis Treasure Map. Bovendien lanceert vandaag ook de PC-versie en spelers van dat platform kunnen de rol van Bounty Hunter gratis vrijspelen, door hun Social Club-account te linken aan hun Twitch Prime-account.

  Cowboys die zich eerder geroepen voelen tot het verzamelen van waardevolle en zeldzame objecten kunnen deze week zich weer melden bij Madam Nazar. Zij zal de Collectors eropuit sturen om de Fortune Teller’s Collection te vinden, die bestaat uit een Ace of Cups, Ace of Wands en een fles Absinthe. Uiteraard zal je weer goed beloond worden voor je diensten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.