Red Dead Online update brengt veel nieuwe content

  Rockstar heeft een bericht op Twitter geplaatst waarin de volgende update van Red Dead Online is aankondigd. In dit bericht werd een link naar de website geplaatst die meer informatie vrijgeeft over de aankomende update. Gamers zullen nog heel even moeten wachten, want de update komt uit op dinsdag 26 februari.

  Er worden veel nieuwe features toegevoegd aan Red Dead Online. Zo is er vanaf 26 februari nieuwe gameplay beschikbaar, waaronder twee nieuwe modussen om op verschillende manieren te strijden met jouw tegenspelers. In Fool’s Gold zullen spelers vechten om het dragen van Golden Armor. De speler die deze draagt zal worden opgejaagd, degene die hem of haar te pakken krijgt zal de Golden Armor overnemen en zijn plaats innemen. Punten kunnen worden verdiend voor het aantal kills tijdens het dragen van Golden Armor.

  Red Dead Online update met veel nieuwe content

  De tweede nieuwe gamemodus is iets rustiger dan Fool’s Gold, dit worden namelijk Fishing Challenges. De naam geeft het grootste gedeelte van de challenge weg, het doel is namelijk om zoveel mogelijk vissen te vangen. Terwijl je meedoet aan deze wedstrijd zul je veilig worden gesteld van andere spelers. Verder worden er nog drie nieuwe Showdown Modes toegevoegd, namelijk Up in Smoke, Spoils of War en Plunder. Er is nog weinig informatie weggegeven over deze nieuwe modussen.

  Verder worden er nog twee nieuwe wapens toegevoegd aan Red Dead Online. Dit gaat om een Evans Repeater rifle en de Rare Shotgun. Beide wapens zijn verkrijgbaar in de Wheeler & Rawson Catalogue en bij lokale wapenwinkels. Ook worden er nog vele nieuwe kledingstukken toegevoegd om de kleding garderobe van spelers te vergroten.

  Voordeel voor PlayStation 4 gamers

  Gamers die Red Dead Online op de PlayStation 4 spelen hebben mazzel, zij krijgen namelijk eerder de beschikking op een uniek nieuw melee wapen genaamd de Jawbone Knife. Dit unieke wapen is gemaakt van de resten van een geslacht dier zijn kaak. Ook krijgen PlayStation 4 gamers eerder toegang tot een aantal nieuwe kledingstukken en een aantal nieuwe emotes om te communiceren met andere spelers.

  Red Dead Redemption 2 is nu beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4. De nieuwe Red Dead Online update is beschikbaar vanaf 26 februari 2019. Benieuwd of deze game iets voor jou is? Dat kun je lezen in onze Red Dead Redemption 2 review.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.