Red Dead Online update brengt extra XP en kortingen op wapens

  Overleven in het wilde westen is niet makkelijk, maar de Red Dead Online update van deze week helpt je een eindje op weg. Je rank zal sneller omhoog gaan terwijl spullen eerder beschikbaar zijn. Reden genoeg om deze week in te loggen op Red Dead Online!

  Rockstar Games


  De komende twee weken zul je aanzienlijk sneller XP en geld kunnen verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is ‘A Land of Opportunities’ missies te volbrengen voor Jessica LeClerk en Horley. Hiervoor wordt je beloond met 30% extra Red Dead Online-dollars en XP dan normaal.

  Is er nieuwe kleding?

  Met de update zien Red Dead Online spelers de terugkeer van vier kledingstukken. Voor een beperkte tijd kun je de Owanjila Hat, Concho Pants en Charro Jacket kopen. Ook de Clymene Coat is weer beschikbaar, maar alleen als je als vrouwelijk personage speelt.

  Daarnaast is sommige kleding die een hoge rank vereist tijdelijk beschikbaar voor spelers met een lagere rank. Alle vesten waarvoor je normaal gesproken rank 31 of hoger moet hebben kun je nu kopen op rank 30. Vesten waarvoor rank 11-29 nodig is kun je nu kopen als je rank 10 bent.

  Op welke wapens is er korting?

  Bij een Gunsmith kun je de komende twee weken 25% korting krijgen op de Double-Action Revolver en de Springfield Rifle. Als vuurwapens niet je ding zijn kun bij Fences de Hatchet en de Cleaver voor de helft van de prijs krijgen. In dezelfde periode geldt een korting van 25% op Ability Card Upgrades.

  Zijn er bij deze Red Dead Online update ook weer Twitch Prime voordelen?

  Als je voor 2 augustus je Rockstar Games Social Club profiel en Twitch Prime account aan elkaar gelinkt hebt, heb je nog recht op de Carcano Rifle. Ook de Tasman outfit voor heren en de Danube outfit voor dames zijn beschikbaar, net als een “How Dare You” emote. Ook kun je nog eens 10% korting krijgen bovenop de bestaande kortingen voor de Double-Action Revolver, Springfield Rifle en Ability Card Upgrades.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.