Red Dead Online update brengt Explorer Care Package en nieuwe kleding

  De wekelijkse Red Dead Online update is gearriveerd. Dit keer kunnen spelers onder andere profiteren van een care package en komen er nieuwe en tijdelijke kledingstukken naar de game. Lees hieronder verder voor meer details, waaronder de inhoud van het care package.

  Naast het Explorer Care Package en de nieuwe kleding zijn er ook enkele Twitch-gerelateerde voordelen te halen. Alle items zijn redelijk eenvoudig te krijgen. Behalve in-game geld zijn er geen kosten aan de Red Dead Online update verbonden.

  Hoe ontvang je het Explorer Care Package?

  Om het Explorer Care Package vrij te spelen moet je voor 16 juli 10 Daily Challenges uitspelen. Er worden elke dag 7 nieuwe uitdagingen beschikbaar gemaakt, dus je hebt meer dan genoeg gelegenheid om er tien te spelen. Zo ontvang je een care package vol handige items.

  In het Care Package vind je zestig gifpijlen en 100 Varmint Cartridges om te jagen op kleine dieren. Verder kun je koken met de Tijm, Munt, Oregano, Prime Beef Joint en Tender Pork Loin die je in het pakket vindt. Voor de vissers onder ons bevat het Explorer Care Package wormen en krekels. Als laatste vind je vijf blikjes Jolly Jack’s om je Dead Eye te verzorgen.

  Welke nieuwe kleding is er te koop?

  De catalogus van Wheeler, Rawson and Co. wordt deze week met drie permanente kledingstukken uitgebreid. Vanaf nu kun je de roodgetinte Durham Coat kopen, of een met franje versierde Riggs Fringe Coat. Voor op je hoofd kun de Fieldwork Hat kopen.

  Er zijn ook tijdelijke items beschikbaar. In deze update kun je de bonten Cossack Hat kopen voor in koudere omgevingen. Als je iets modieuzers wil kun je de Gardenia Hat aanschaffen.

  Welke Twitch voordelen zijn er in deze Red Dead Online update?

  Als je je Rockstar Games Social Club account linkt aan Twitch Prime kun je nog enkele voordelen ontvangen. Deze moet je wel voor 19 juli claimen. Je ontvangt dan 300 Red Dead Online Dollar en de Superior Ammo Bundle. In de bundel vind je het volgende:

  • 30 Dynamite Arrows
  • 60 Incendiary Buckshot Ammo
  • 30 Volatile Fire Bottles
  • 200 Express Pistol Ammo
  • 200 Express Revolver Ammo
  • 200 Express Repeater Ammo
  • 200 Express Rifle Ammo

  Het Explorer Care Package kun je nog 6 dagen ontvangen. De Twitch voordelen zij nog 9 dagen geldig. Wees er dus snel bij als je volop van deze Red Dead Online update wil genieten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.