Red Dead Online update beloont liefhebbers van Elimination Series deze week

  Met maar één leven en alleen gewapend met werpmessen en pijl en boog is elk potje in Elimination Series spannend. Maar met de Red Dead Online update van deze week zul je dubbel en dwars worden beloond voor je prestaties in de bloedstollende modus. En voor spelers een Twitch Prime-account wordt het helemaal interessant.

  Deze week kunnen standaard spelers van Red Dead Online geen nieuwe modi verwachten of Care Packages vrijspelen, maar er staan wel een hoop voordelen op ze te wachten. Alle dollars en ervaringspunten die je verdient bij potjes uit de Elimination Series-playlist zullen met een flinke 50 procent worden verhoogd. Bovendien verdien je ook 30 procent meer ervaring voor uitgeruste Ability Cards en krijg je bij een reeks van drie Daily Challenges op een rij eenmalig een extra Treasure Map.

  Prijsschieten op de prairie

  Voor de spelers onder ons die hun revolvers en geweren legen als de gebroeders Earp bij de O.K. Corall is er ook goed nieuws in de Red Dead Online update van deze week. Je krijgt namelijk 50 procent korting op geselecteerde munitie bij lokale Gunsmiths voor pistolen, revolvers, shotguns, geweren en repeaters. Daarnaast krijg je bij General Stores en Fences een korting van 35 procent op sigaren, sigaretten en Jolly Jack's kauwtabak.

  De catalogus met modieuze kleding voor het Wilde Westen is uiteraard ook weer aangevuld in de laatste update van juli. In gelimiteerde oplage zijn nu de Fanned Stovepipe Hat, Irwin Coat, Porter Jacket en Strickland Boots te koop, zo lang de voorraad strekt. De rood met zwarte leren Austin Boots zijn daarnaast permanent toegevoegd aan het assortiment van Wheeler, Rawson & Co.

  Extra korting met Twitch Prime in Red Dead Online update

  Net zoals in de weken ervoor krijg je extra veel goodies als je je Rockstar Games Social Club-profiel linkt aan je Twitch Prime-account. Zo krijg je niet alleen 60 procent korting op munitie en 45 procent korting op tabak deze week, maar mag je de Tasman- en Danube-outfits ook aan je collectie toevoegen. Ook kan je jouw verontwaardiging tonen met de 'How Dare You?'-emote én krijg je de hoge kaliber Carcano Rifle in je handen gedrukt. We hebben nu al medelijden met outlaws die in jouw weg durven te staan.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.