Red Dead Online release details bekendgemaakt - Morgen al spelen!

  De Red Dead Online release details zijn bekendgemaakt, waaronder de releasedatum van de multiplayermodus. Red Dead Online komt voor iedereen uit op vrijdag 30 november. Er zijn sommigen die al eerder met de modus aan de slag mogen, maar dan moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

  De Red Dead Online release gaat al eerder plaatsvinden voor iedereen die de Ultimate Edition van Red Dead Redemption 2 heeft aangeschaft. Die spelers kunnen namelijk op dinsdag 27 november vanaf 14.30 al aan de slag met Red Dead Online. Een dag later mag iedereen die de game op de releasedatum van Red Dead Redemption 2, 26 oktober 2018, gespeeld heeft aan de slag met de online modus.

  Mocht je daar niet bij zitten, maar de game wel al in het eerste weekend gespeeld hebben, mag je op donderdag 29 november aan de slag. Ontwikkelaar Rockstar Games heeft zelf bijgehouden wie wanneer gespeeld heeft en op basis daarvan zal er toegang tot Red Dead Online worden gegeven. Vanaf vrijdag 30 november mag iedereen vervolgens aan de slag met alles wat Red Dead Online te bieden heeft.

  Hieronder zetten we overzichtelijk op een rijtje wanneer je met Red Dead Online aan de slag mag:

  • Dinsdag 27 november: Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition bezitters, waarbij spelers met een fysieke versie de meegeleverde code moeten inlossen om toegang te krijgen.
  • Woensdag 28 november: Red Dead Redemption 2 spelers die de game op 26 oktober gespeeld hebben, waarbij Rockstar op basis van haar data controleert en toegang verleent.
  • Donderdag 29 november: Red Dead Redemption 2 spelers die de game tussen 26 oktober en 29 oktober gespeeld hebben, waarbij Rockstar op basis van haar data controleert en toegang verleent.
  • Vrijdag 30 november: Alle Red Dead Redemption 2 spelers die in het bezit zijn van de game.

  Red Dead Online release bevat een levende wereld

  Vanaf de lancering zal er een open wereld zijn waarin spelers samen met elkaar kunnen spelen, te beginnen met het maken van je eigen personage. In de levende online-wereld kun je in een groep van zeven spelers een kamp oprichten, het opnemen tegen vijanden in hun schuilplaatsen of natuurlijk tegen andere online groepen strijden.

  Het zijn gelukkig niet alleen maar onbekende gezichten die je voorbij ziet komen, want er zijn ook personages uit het verhaal te vinden in de online-modus. De wereld zal je ook de mogelijkheid geven om te jagen en vissen met een stel vrienden of om samen op schattenjacht te gaan. Red Dead Online zit namelijk vol met geheimen.

  Lanceert als beta

  Red Dead Online zal zoals eerder al bekendgemaakt werd lanceren als een beta. Net als het eerdere Grand Theft Auto Online zal Rockstar na de lancering het spel bij blijven werken met nieuwe elementen en toevoegingen.

  Red Dead Redemption 2 is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer je het spel opstart en in het menu de Online-knop ziet, kun je via daar ook Red Dead Online spelen.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.