Red Dead Online release periode bekendgemaakt

  De Red Dead Online release periode is bekendgemaakt. Eind deze maand moet de beta van Red Dead Online van start gaan, zo meldt Strauss Zelnick, baas van Take-Two (via VG247). Eerder werd al bekendgemaakt dat de release in november plaats zou vinden.

  Het was al eerder bekend dat de Red Dead Online release in november zou verschijnen, maar van de dertig dagen was er nog geen indicatie welke het zou worden. Daar heeft Zelnick nu wat meer duidelijkheid over gegeven. Hij zegt dat de beta van Red Dead Online rond het einde van de maand van start zou moeten gaan.

  Ook trad Karl Slatoff, president van Take-Two wat meer in details over wat er mogelijk is in Red Dead Online. Zo meldt hij dat Red Dead Online alleen gespeeld kan worden en je dus niet per se met vrienden door het wilde westen hoeft te trekken. Natuurlijk zal Red Dead Online verder gratis zijn voor iedereen die de game heeft gekocht, maar ook dat was al bekend.

  De Red Dead Online release zal in eerste instantie door middel van een beta uitgebracht worden. Hierdoor zal het online-aspect in eerste instantie nog een flink aantal bugs bevatten. Rockstar Games, de ontwikkelaar achter Red Dead Redemption 2 maakte dit eerder via haar website bekend en liet weten dat een turbulente lancering te verwachten valt.

  Red Dead Online release komt later dan de singleplayer

  Dat Red Dead Online later verschijnt dan de singleplayer is bijzonder, maar niet vreemd. Rockstar Games deed hetzelfde met de release van Grand Theft Auto V. Het geeft hierdoor wel tijd om eerst de volledige singleplayer van Red Dead Redemption 2 uit te spelen. In onze Red Dead Redemption 2 review kun je lezen wat we van de game vonden.

  Als je vervolgens wat Red Dead Redemption 2 tips nodig hebt, ben je bij XGN.nl ook aan het goede adres. We hebben er namelijk zeven voor je die je op weg kunnen helpen in de reusachtige, westerse wereld. Red Dead Redemption 2 is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4 en Xbox One.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.