Red Dead Online opent de jacht op een pyromaan

  Een nieuwe week, een nieuwe Red Dead Online update. Houd een emmer water bij de hand, want deze keer is het tijd om een pyromaan op te sporen en voor het gerecht te slepen.

  Pas net twintig jaar oud, maar Cecil C. Tucker heeft een naam opgebouwd als een brandstichter en moordenaar. De huizen in St. Denis die hij in vuur en vlam zet zijn namelijk vaak gevuld met mensen. Het is deze week de taak aan de Bounty Hunters om hem in de kraag te vatten en hem naar de plaatselijke sheriff te brengen. Dood of levend, zoals gebruikelijk. De premiejagers moeten wel oppassen, want Tucker heeft zich gevoegd bij de Lemoyne Raiders in Fort Brennand.

  Deze week is er geen speciale activiteit voor Collectors, maar het is zeker de moeite waard om in te loggen. Voor alle rollen liggen er namelijk gratis voorwerpen te wachten. Collectors krijgen daarvoor drie Collectible Coins, voor Traders ligt er vijf keer Potent Predator Bait en Potent Herbivore Bait klaar en Bounty Hunters ontvangen vijf Tracking Arrows. Spelers die bovendien drie dagen op rij een Role Daily Challenge voltooien krijgen een exclusieve variant op de Folwell Hat.

  Nieuwe voorwerpen beschikbaar op Xbox One

  Red Dead Online heeft deze week een aantal nieuwe voorwerpen beschikbaar gemaakt voor Xbox One-spelers. Vanaf nu kunnen ze onder andere de American Foxhound camp Dog en nieuwe Ability Cards in de wacht slepen. Daarnaast is er ook nieuwe kleding aanwezig in de Wheeler, Rawson & Co. catalogus, zoals de Carrigan Hat en Leather Burnham Boots. Spelers met een PlayStation Plus-abonnement krijgen ondertussen een gratis variant op de Killiman Vest.

  Net zoals de afgelopen paar weken is er ook weer een nieuwe Free Aim-variant toegevoegd. Scherpschutters kunnen hun kunsten vertonen in Shootout, Takeover en de Elimination Series tot en met 21 oktober.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.