Het is tijd voor Halloween in Red Dead Online met angstaanjagende maskers

  Het einde van oktober nadert en dat betekent dat het tijd is voor Halloween! Ook in het Wilde Westen kan je de buren de stuipen op het lijf jagen met angstaanjagende maskers.

  Liefhebbers van de feestdag kunnen met de update van deze week naar Madam Nazar toe gaan. Zij biedt deelnemers van Halloween meerdere maskers aan, zoals de Freak Mask en Swine Mask. Voor spelers die één of meerdere rollen hebben is het sowieso waard om in te loggen deze week, want voor elke rol ligt er een speciaal masker te wachten. Bounty Hunters krijgen een speciale variatie op de Creature Mask, Traders een Swine Mask en Collectors ontvangen een exclusieve Masquerade Mask.

  Daarnaast krijgen spelers die deze week de prairie bezoeken 2000 XP voor de Wheeler, Rawson & Co. Club en zal er een bonus van 30% XP zijn voor verschillende activiteiten. Op die manier kan je nog flink wat cosmetics vrijspelen voordat de club stopt op 18 november.

  Het moeras in voor een doorgedraaide moordenaar

  Voor Bounty Hunters ligt er uiteraard ook weer een Wanted-poster klaar, deze keer met het gezicht van Philip Carlier erop. De voormalig medewerker van de Lemoyne Trading Company wordt verdacht van het verduisteren van geld en het vermoorden van een collega. Carlier is daarna het moeras van Lagras in gevlucht en leeft daar op chemicaliën. Verwacht dus zeker niet een tamme accountant die op je staat te wachten. Veel succes met de jacht!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.