Red Dead Online laat je deze week bibberen in het duister

  Morgen is het eindelijk tijd voor Halloween en om dat te vieren introduceert Red Dead Online een gloednieuwe PvP-modus. Hierin zullen monsters en jagers het tegen elkaar op moeten nemen.

  Wie denkt aan Halloween zal al snel denken aan de vele personages die het horrorgenre rijk is, zoals Michael Myers en Jason Voorhees. Rockstar speelt daarop in met een nieuwe Showdown Mode in Red Dead Online: Fear of the Dark. Twee teams nemen het in de modus tegen elkaar op, met aan de ene kant jagers en aan de andere kant Night Stalkers. Spelers in het laatstgenoemde team zullen onnatuurlijk sterk en snel zijn.

  Gelukkig voor de jagers is er een mogelijkheid om die balans om te doen slaan, want in de levels staan maskers opgesteld. Voor elk masker dat wordt gepakt zullen de jagers sterker worden en de Night Stalkers zwakker. Om te winnen moeten de jagers dan ook alle maskers vinden en vervolgens de stalkers doden, terwijl de monsters de jagers moeten doden of wachten totdat de tijd erop zit. Fear of the Dark is beschikbaar tot en met 12 november, maar tot 3 november zullen spelers ook nog eens drie keer zoveel goud verzamelen en twee keer zoveel dollars. Win je een match, dan krijg je bovendien gratis een Freak Mask.

  Zoeken naar een corrupte politicus

  Uiteraard is er naast de jacht op de Night Stalkers ook weer de jacht op een ander monster geopend: een corrupte politicus. Voormalig burgemeester Tobin Winfield sluisde jarenlang geld weg uit de kas van zijn stad en wordt nu gezocht door de autoriteiten. Bounty Hunters kunnen hun zoektocht beginnen rond Thieves’ Landing, waar hij voor het laatst gezien is.

  Collectors kunnen ondertussen het Wilde Westen afstruinen naar de Veteran’s Collection, dat bestaat uit een kwartje uit 1792, een fles Old Tom Gin en een Aubrey Onyx Ring. Vergeet ook niet om alle rollen vrij te spelen als je dat nog niet hebt gedaan, want het is de laatste week om de speciale maskers van Madam Nazar te verzamelen.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.