Red Dead Online beta krijgt een nieuwe update

  De Red Dead Online beta begon op 27 november en werd voor iedereen toegankelijk op 30 november. Beta-spelers die dit weekend, tussen 25 en 27 januari, inlogden op de Red Dead Online beta krijgen morgen, 29 januari, vijf goudstaven. Daarnaast komen er updates naar de online beta van Red Dead Redemption 2.

  Rockstar Games

  Over welke updates praten we dan? Rockstar Games merkte al snel na het lanceren van game modus Gun Rush dat er wat problemen ontstonden rondom de matchmaking. Door enkele aanpassingen garandeert de game-ontwikkelaar dat de lobby’s voller zullen zijn dan hiervoor. “De beste Gun Rush ervaring beleef je met zo veel mogelijk spelers”, aldus Rockstar Games.

  Gun Rush is een battle royale game modus waarin spelers zowel in teams als alleen kunnen spelen. Een lobby heeft een maximum van 32 spelers en dat aantal loopt natuurlijk steeds verder terug naarmate je potje vordert. De steeds kleiner wordende map zit vol met sterke, variërende wapens die je als speler tot je voordeel kunt gebruiken. Rockstar Games raadt aan om feedback te geven als je nog problemen tegenkomt.

  Red Dead Online beta spelmodi

  Naast Gun Rush zijn er meerdere spelmodi te vinden in de Red Dead Online beta. De andere modi zijn Shootout & Team Shootout, Make It Count, Most Wanted, Hostile Territory en Name Your Weapon. Wat je in de Red Dead Online beta ook kan doen is een eigen personage maken, zo hoef je niet voor altijd als Arthur Morgan door het leven te gaan.

  Rockstar belooft dat er meer aanpassingen en updates op komst zijn voor de Red Dead Redemption 2 Online beta. Onder andere komt er nieuwe soort dynamiek tussen Bounty Hunters en Criminal Rogues in de grote, vrije wereld van Red Dead Online. Daarnaast komen er dagelijkse uitdagingen met gold nuggets als beloningen. Houd daarvoor de Rockstar Games updates en XGN in de gaten.

  Wat vind jij tot nu toe van de Red Dead Online beta? Laat het ons weten in de reacties! Lees voor meer details ons Red Dead Onine beta artikel.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.