Real Farm releasedatum aangekondigd met trailer

  De Real Farm releasedatum is aangekondigd door SOEDESCO. Daarnaast is er een trailer uitgebracht die voor het eerst gameplay beelden toont van de aankomende game.

  In Real Farm kunnen spelers een eigen boerderij starten. Spelers beginnen met niks en ontwikkelen naarmate de game vordert steeds meer van hun boerderij. Het spel is in 4Kresolutie te spelen voor een nog betere spelervaring.

  Real Farm release met trailer van gameplay beelden

  In de trailer die te zien is kunnen kijkers een beter beeld krijgen van Real Farm. Op de beelden zien we voorbeelden van reusachtige velden die spelers kunnen maken en tractoren die gebruikt kunnen worden. Ook is er een timelapse te zien van gewassen die aan het groeien zijn en vervolgens geoogst kunnen worden.

  In de Career modus kunnen spelers zorgen voor velden met landbouw. Ook is er een Free modus beschikbaar waar spelers allerlei dingen uit kunnen proberen. Het spel maakt gebruikt van een economie. Door middel van het zorgen voor dieren en groeien van gewassen moeten spelers ervoor zorgen dat hun boerderij kan blijven groeien.

  Real Farm komt 20 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  Real Farm

  Verkijgbaar vanaf 20 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.