Razer Project Linda is een laptop dock voor je telefoon

  De Razer Project Linda laptop lijkt een normale laptop, maar wanneer je deze openklapt komt er een dock tevoorschijn. Hier kan een recent onthulde Razer Phone in geplaatst worden.

  Wanneer een Razer Phone en de laptop zijn verbonden, kan de gebruiker op zijn of haar laptop spelen. Zonder Razer Phone kan de laptop dan ook niet werken, er zit namelijk geen processor in het apparaat.

  De laptop bevat geen aan/uit knop, de vingerafdruksensor op de Razer telefoon heeft deze rol. Ook zijn er geen luidsprekers op de laptop, geluid komt gewoon uit de telefoon. Enkele toetsen op de laptop dienen als de thuis- en multitasking-knoppen van de Android telefoon.

  Razer Project Linda laptop gebruiken tijdens het gamen

  Het koppelen van de telefoon aan de Razer laptop is vrij makkelijk. De gebruiker legt de telefoon in de dock en klikt vervolgens op een knop die een USB-C uit laat schuiven. Deze knop gaat direct in de telefoon waardoor er extra opslagruimte ontstaat. Daarnaast dient de laptop ook als oplader voor de Razer telefoon.

  Een van de voordelen van de apparaten is de mogelijkheid om games te spelen op een groter scherm. Door de telefoon met de laptop en een muis te combineren kunnen gebruikers bijvoorbeeld gemakkelijker chatten met andere spelers.

  Het is nog niet mogelijk om de laptop aan te schaffen. Wel kan je alvast de Razer Phone in huis halen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.