Razer Phone, smartphone speciaal voor gamers onthuld

  Razer komt met zijn allereerste smartphone, genaamd de Razer Phone. Deze telefoon is speciaal ontworpen voor gamers en geeft volgens Razer de ultieme mobiele game-ervaring.

  Razer

  Razer komt met zijn allereerste smartphone, genaamd de Razer Phone. Deze telefoon is speciaal ontworpen voor gamers en geeft volgens Razer de ultieme mobiele game ervaring.

  Razer heeft gisteren de Razer Phone geïntroduceerd. Deze smartphone moet mobiel gamen een enorme boost geven, volgens Razer.

  Razer Phone specificaties

  De Razer Phone heeft een 5,7 inch IZGO LCD-scherm en ondersteunt 4k-beelden. Het scherm heeft een resolutie van 2560x1440 pixels. De verversingssnelheid van het scherm is 120Hz en de telefoon is uitgerust met een UltraMotion-display die de verversingssnelheid kan laten teruglopen zonder dat het beeldmateriaal hieronder lijdt.

  De speakers van de telefoon ondersteunen Dolby Atmos. De Razer Phone heeft twee 12 megapixel camera’s om de achterkant, waarvan er eentje een telelens heeft. De camera aan de voorkant van de telefoon heeft 8 megapixel. Ook komt de telefoon zonder een aansluiting voor oortjes, maar wel met een adapter zodat je gewoon je oortjes kunt gebruiken.

  De telefoon heeft een intern geheugen van 64GB dat uitgebreid kan worden naar 2TB met een microSD kaart.

  De Razer Phone wordt vanaf 17 november verkocht en kost 750 euro lost. Ook zal er een Special Edition van de telefoon uitkomen in een beperkte oplage van 1337 stuks. Hierbij is het Razer logo op de achtergrond van de telefoon niet chroom, maar groen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.