Razer Phone HDR ondersteuning voor Netflix komt er aan

  Altijd al super scherp Netflix willen kijken op je mobiele telefoon? Dan kan dat, want er komt Razer Phone HDR en Dolby Digital Plus 5.1 ondersteuning voor Netflix.

  Razer

  Daarmee is de Razer Phone de eerste telefoon die HDR en Dolby Digital Plus 5.1 aanbiedt voor Netflix. Laatstgenoemde techniek is het benoemen waard, aangezien die normaal gesproken alleen geschikt is voor high-end systemen zoals een Game PC.

  Dolby Digital Plus 5.1 is de meest gebruikte lay-out voor thuisbioscopen. Het gebruikt vijf kanalen met volledige brandbreedte en één kanaal met wat lagere effecten. De HDR techniek zorgt ervoor dat beelden een zeer hoog dynamisch bereik krijgen, waardoor zowel donkere als lichte beelden scherper en duidelijker dan ooit weergegeven worden. En dat wil je wel als je de nieuwste Netflix releases kijkt.

  Razer Phone HDR ondersteuning voor Netflix komt deze maand

  De HDR en Dolby Digital Plus 5.1 ondersteuning komt deze maand al. Mocht je al in het bezit zijn van een Razer Phone, dan krijg je later deze maand, wanneer precies is nog niet bekend, een update die de veranderingen doorvoert.

  Dat de Razer Phone de eerste mobiele telefoon is die HDR en Dolby Digital Plus 5.1 biedt voor Netflix is niet gek. Razers eerste telefoon is er namelijk één die ingezet wordt als een "smartphone voor games" en daar horen dan ook goede specificaties bij. Zo beschikt de GSM over 8 gigabyte aan RAM geheugen, een 5.7 inch scherm, 64 gigabyte aan opslaggeheugen en twee Qualcomm processors, waarvan één grafisch, die geschikt zijn voor het gamen.

  Dat zie je overigens ook terug in de prijs. Met zijn 800 euro is de telefoon, die sinds november verkrijgbaar is, geen koopje.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.