Razer korting door middel van cryptomunten

  Razer heeft een nieuw systeem met cryptomunten die gebruikers in kunnen ruilen voor korting bij het bedrijf. Hierbij kunnen de Razer gebruikers hun computers inzetten en daarmee digitale munten maken. De munten die je krijgt mag je weliswaar niet zelf houden.

  Deze munten zijn te verdienen door middel van Razer SoftMiner. Dit is een programma dat gebruikers dienen te installeren op hun computer. Wanneer deze Razer SoftMiner is geïnstalleerd, kan het programma beginnen met het delven van cryptovaluta. Deze munten lijken op Ethereummunten. Voor dit delven wordt de gebruiker wel beloond.

  Voor het delven van de cryptovaluta in Razer SoftMiner krijgt de gebruiker Razer Silver. Dit is niet hetzelfde als een cryptomunt. Deze Razer Silver punten kunnen in de Razer webwinkel worden ingezet. Door het gebruik van de Razer Silver punten kunnen de gebruikers kortingen ontvangen op hun aankopen.

  Hoeveel korting een gebruiker kan ontvangen voor het gebruiken van Razer SoftMiner is niet duidelijk. Het is ook niet duidelijk hoeveel de Razer Silver punten waard zijn. Volgens de Razer website is het handig als je computer aan bepaalde eisen voldoet. Dit zodat de computer van de gebruikers die meedoen het wel redt om deze cryptovaluta te delven.

  Razer korting actie verbaast merkgebruikers

  Op de Twitterpagina van Razer reageren veel gebruikers van het merk een beetje verbaast. Die vragen zich of het gebruiken van dit delfprogramma hun apparatuur niet kapot zal gaan maken. Daarnaast zijn er ook een aantal gebruikers die laten weten dat ze deze kortingsactie het niet waard vinden. Niet alle reacties die Razer ontvangt zijn dus positief.

  Razer is een merk dat technische equipment ontwikkeld. Denk hierbij aan controllers, muizen en keyboards. Verder ontwikkelen ze ook computers. Mocht je nieuwsgierig zijn naar deze Razer ontwikkelde spullen, dan kun je onze review over de Razer Naga Trinity lezen. Verder kun je ook onze review over de Razer Panthera lezen.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.