Razer kondigt Huntsman-toetsenbordenlijn aan

  Razer heeft vandaag een nieuwe toetsenbordenlijn op de markt gebracht onder de naam Huntsman. De lijn bestaat uit twee gloednieuwe modellen, te weten de Huntsman en de Huntsman Elite. Beide modellen maken gebruik van Razers nieuwste Opto-Mechanical Switches en bevatten tal van opties om de gebruikservaring helemaal eigen te maken.

  Razer

  Razer is een gerenommeerd merk als het gaat om gamingaccessoires en met de komst van de Huntsman-toetsenborden wordt het aanbod verder uitgebreid. Centraal binnen de nieuwe toetsenborden is het gebruik van de nieuwste “ Opto-Mechanical “ Switch technologie die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld.

  Met de nieuwe optische technologie worden toetsenaanslagen tot wel 30 procent sneller geregistreerd dan bij traditionele mechanische toetsenborden, iets wat de spelervaring ten goede zal komen. Dit alles neemt niet weg dat de Huntsman-lijn nog net zo vertrouwd aanvoelt als eerdere Razer-toetsenborden. Toch voelt elke aanslag door de nieuwe technologie lichter aan. Zeker zo belangrijk is om te weten dat de Opto-Mechanical Switches tot twee keer zo lang mee kunnen als traditionele mechanische toetsenborden.

  Verlicht je gaming-setup op met Razer Chroma

  Ook aanwezig in beide modellen is Razer Chroma-verlichting. Met behulp van de Razer Synapse 3 software kan er uit een aanbod van zo’n 16.8 miljoen kleuren gekozen worden, met een variatie aan verschillende lichteffecten. Razer Chroma biedt zelfs de mogelijkheid om te synchroniseren met andere Chroma-ondersteunde apparaten of slimme verlichting en met Philips HUE.

  Verder is het leuk te weten dat binnen de Huntsman-lijn voor het eerst mogelijk om jouw persoonlijke instellingen online in de Cloud op te slaan via het toetsenbord zelf. Op deze manier raken persoonlijke voorkeuren nooit verloren.

  Huntsman Elite toetsenbord biedt tal van extra functionaliteiten

  De Huntsman biedt met de bovenstaande functionaliteiten de solide oplossing voor elke doorgewinterde gamer. Een enthousiasteling die helemaal los wil gaan, moet bij de Huntsman Elite zijn. Het vlaggenschip geeft de mogelijkheid om media gemakkelijk te besturen met behulp van drie mediaknoppen en een multifunctionele draaiknop in de rechterbovenhoek van het toetsenbord. Uiteraard kan via Razer Synapse 3 deze knoppen naar hartenlust gekoppeld worden aan bepaalde taken of lichtinstellingen.

  Verder wordt de Huntsman Elite geleverd met een comfortabele imitatie lederen polssteun, die eerder al geïntroduceerd werd samen bij de Razer Ornata Chroma en BlackWidow Chroma V2. De polssteun biedt ergonomisch comfort tijdens langere gamesessies en is gemakkelijk los en vast te koppelen met behulp van magneten.

  Kortom, de twee Huntsman-toetsenborden bieden een tal van opties om de game-ervaring naar een nog hoger niveau te tillen.

  XGN is reeds met de Huntsman Elite aan de slag geweest. Wij waren erg te spreken over de vele functies. Beide modellen zijn vanaf vandaag via de grotere retailers beschikbaar, met een adviesprijs van 159,99 euro voor de Huntsman en 209,99 voor de Huntsman Elite.

  ââ

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.