Razer Cortex Gamecaster vandaag gelanceerd

  Razer, leverancier voor soft- en hardware voor gamers, komt met een geheel nieuwe dienst. Razer Cortex Gamecaster is een initiatief waarmee spelers hun games makkelijker kunnen streamen.

  Razer Cortex Gamecaster is een nieuwe live-streamingsdienst bedoeld voor de Razer Cortex. Het programma biedt professioneel streamen dat toegankelijk is voor iedereen.

  Hiermee kan de gameplay zowel opgenomen als direct gestreamd worden waarbij kanalen als Twitch, Azubu en YouTube Live al gelijk te bereiken zijn. Razer Gamecaster wordt aangeboden in een tweetal varianten.

  Razer Cortex Gamecaster heeft verschillende versies

  De eerste versie van het programma zal geheel gratis zijn. Hiermee wordt een maximale resolutie van 720p behaald en 30fps. De Pro-versie zal wel een betaalmodel krijgen waarbij er te kiezen is tussen een 3 maanden en 12 maanden licentie. Deze geavanceerde versie krijgt meer premium opties en zal een hogere kwaliteit streaming opleveren.

  Razer Cortex Gamecaster vergelijking free/premium

  De Gamecaster optimaliseert zichzelf aan de hand van de PC-specificaties waardoor het beste uit het programma wordt gehaald. Volgens Razer CEO Min-Lian Tan is het programma ''de meest intuïtieve broadcasting software op de markt'' Eenvoudigheid en prestaties worden met de Razer Cortex Gamecaster gecombineerd om op de beste manier gameplay toegankelijk te maken aan het publiek.

  Razer Cortex game launcher

  Razer Cortex is de gratis game launcher van Razer die bijdraagd aan je game-ervaring. De prestaties van PC-gaming worden door dit programma verbeterd en daarnaast worden je opgeslagen spellen in de cloud opgeslagen waardoor je je voortgang niet meer kan verliezen. Daarnaast biedt de Razer Cortex ook nog een overzicht met de beste game deals, die je vervolgens aan je gamebibliotheek toe kan voegen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.