Ratchet and Clank release vandaag bevestigd

  De Ratchet and Clank release is vandaag bevestigd. In een trailer krijg je meer te zien over de remaster van de eerste Ratchet and Clank die destijds voor de PS2 uitkwam. De nieuwe game komt op 20 april uit in Nederland.

  Deze trailer van Ratchet and Clank is anders dan die van de vorige trailer, die op Paris Games Week werd getoond. Er zit wat in-game footage bij waarin we het dynamische duo als vanouds zien schitteren. Ook oude bekende Captain Qwark zie je terug in de trailer. De game belooft een typische Ratchet and Clank game te worden op basis van de gameplay die je ziet in de trailer: toffe wapens, knotgekke vijanden en heel veel planeten die je kan bezoeken.

  Ratchet and Clank release - gebaseerd op de film

  In de trailer zie je tegen het einde staan dat de game gebaseerd is op de eerste Ratchet and Clank maar ook gebaseerd is op de film. Er komt namelijk rond dezelfde tijd als de nieuwe game een film uit over Ratchet and Clank. De film staat net als de Ratchet and Clank release op de planning voor april dit jaar. In de film komt onder andere de ontmoeting tussen Ratchet en Clank naar voren.

  Vanaf 20 april kunnen we aan de slag met de nieuwe Ratchet and Clank. De game is exlusief verkrijgbaar voor de PS4.

  Ratchet & Clank

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.