Ratchet and Clank gameplay van Paris Games Week

  Op Paris Games Week werd eerder al een algemene trailer getoond van de nieuwe Ratchet and Clank. Je kunt hier een video bekijken van Ratchet and Clank gameplay. In de video wordt Clank onder de knoppen genomen.

  Clank, het robotje dat Ratchet meestal op zijn rug draagt, gaat soms zelf op avontuur. De game heet natuurlijk niet voor niets Ratchet and Clank. Het spelen met Clank, zoals te zien in de video, is niet vernieuwend omdat de allereerste keer dat je met de kleine robot kon spelen al op de PlayStation 2 games was. Wel is en blijft het een leuke toevoeging aan de Ratchet and Clank franchise.

  Ratchet and Clank gameplay - veel robots

  In de video zie je hoe Clank naast springen ook een paar eenvoudige puzzels moet oplossen. Hij maakt hierbij gebruik van andere kleine robots, die bijvoorbeeld als bom kunnen dienen, of juist een brug kunnen maken. Ook kan een robot dienen als een soort magneet. Clank bepaalt welke robotfunctie nodig is voor welk moment: een typisch Ratchet and Clank gameplay element.

  Al met al doet de gameplay in de video denken aan de Ratchet and Clank games van de vorige generaties. De gameplay zat in die games altijd goed in elkaar, dus de nieuwe Ratchet and Clank belooft zeker een leuke game te worden.

  Ratchet and Clank verschijnt in 2016 voor de PlayStation 4. Ook verschijnt er volgend jaar een Ratchet and Clank film, waarvan onlangs een trailer verscheen.

  Ratchet & Clank

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.