Rainbow Six Siege update zorgt voor grote veranderingen aan de map

  De aankomende Rainbow Six Siege update zorgt voor grote veranderingen in bijvoorbeeld de maprotatie. Dat meldt uitgever Ubisoft vandaag. Een voorbeeld van de veranderingen is dat het aantal maps in de Ranked playlists verminderd wordt.

  De negen maps die vanaf nu in de rotatie van de Ranked playlists zitten zijn Bank, Clubhouse, Oregon, Kafe, Consulate, Chalet, Border, Coastline en Skysraper. Dit zijn dezelfde maps als die gebruikt worden in de Rainbow Six Siege Pro League. Ook de maprotatie voor de Casual playlists wordt aangepast.

  Rainbow Six Siege update details

  Het aantal maps in de rotatie voor de Casual playlist zal verminderd worden naar 15. Ubisoft voert deze verandering door omdat het vooral beginnende spelers wil helpen om de maps beter te leren kennen. Naar eigen zeggen is Ubisoft erachter gekomen dat de learning curve voor nieuwelingen ontzettend hoog is en dat komt volgens de uitgever vooral doordat mapknowledge ontbreekt.

  Een paar van de maps die uit de rotatie worden gehaald zullen door het ontwerpteam van Ubisoft nog een keer onder de loep worden genomen. Volgens Ubisoft kan het wel een tijd duren voordat de maps terug in de rotatie komen, een exacte datum gaf de uitgever niet. Als het huidige seizoen afloopt zal Ubisoft enkele maps definitief verwijderen, dit om de bestandsgrootte van het spel te verminderen. Bank, Clubhouse, Oregon, Kafe, Consulate, Chalet, Border, Coastline, Skyscraper, Kanal, Hereford, University, House, Plane en Theme Park zijn de maps dit nog deel uitmaken van de maprotatie.

  Gisteren zijn drie nieuwe Operators voor de game uit de doeken gedaan. Het gaat hierbij om Ying, Lesion en Ela, deze Operators zullen op 5 september beschikbaar komen. Alledrie de nieuwe operators krijgen krachtvolle gadgets tot hun beschikking die elk hun eigen toevoeging hebben op de tactische shooter. Zoals hierboven al gesteld, de drie maken deel uit van de update Blood Orchid, deze zal uitkomen op de PC, Xbox One en PlayStation 4

  Rainbow Six Siege kwam op 1 secember 2015 uit voor de PC, Xbox One en PS4. In onze review beoordelen wij de game met een mooie 8,0.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.