Rainbow Six Siege update maakt je PlayStation 4 mogelijk kapot

  Een nieuwe Rainbow Six Siege update heeft voor serieuze problemen gezorgd met Sony's PlayStation 4. De harde schrijf van je PS4 kan namelijk kapot gaan.

  Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: download de nieuwe Rainbow Six Siege update niet. Wanneer je de update al gedownload hebt, start de game dan niet zolang er geen nieuws bekend is. Wil je de game alsnog spelen of heb je dat al gedaan, ga dan onder geen enkele voorwaarde vrienden inviten. Het probleem treedt namelijk in werking wanneer je dat doet.

  De update zorgt namelijk voor software én hardware problemen met je PlayStation 4. In het ergste geval gaat je harde schijf kapot en raak je al je data kwijt. De patch code van de game heeft namelijk problemen veroorzaakt met de firmware van de PlayStation 4. Wacht dus mededelingen van Ubisoft af of volg de Redditpagina om er niets over te missen.

  Ubisoft is op de hoogte van Rainbow Six Siege update problemen

  Ubisoft is op de hoogte van de problemen, maar een oplossing is er nog niet. Volgens een Ubisoft medewerker op Reddit zijn ze al in contact met Sony over hoe het probleem op te lossen is. Tot die tijd: laat Rainbow Six Siege en diens updates links liggen tot er meer bekend is.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.