Rainbow Six Siege update komt vandaag uit

  Ubisoft heeft een nieuwe Rainbow Six Siege update aangekondigd. De update voert wat tweaks uit aan de operators en fixt een aantal bugs.

  De meest in het oog springende verandering is aan operator Glaz zijn scope. In de vorige update werd een thermal sight geïntroduceerd en met de huidige update wordt het makkelijker om hier doorheen te kijken. Ook operator Echo is een kleine verandering ondergaan. Zijn drone veroorzaakt nu een desoriënterend effect als hij het hoofd van de tegenstander raakt, maar met de update is het nu voldoende om alleen het lichaam te raken.

  Rainbow Six Siege update

  Terwijl Glaz en Echo een kleine upgrade krijgen wordt het voor spelers die met Montagne spelen juist wat moeilijker. De spreiding van zijn hip-fire met de LFP586 is groter geworden, wat het dus moeilijker maakt om je doelwit te raken. De complete lijst met patch notes is te vinden op het forum van Ubisoft. Ubisoft beloofde ook een fix voor Hibana's gadget dat soms niet ontploft, maar deze fix zit niet in de huidige update.

  De update verschijnt vandaag voor de PS4, Xbox One en PC en de servers zullen een uur lang down zijn. Eerder deze maand verscheen er al een patch voor Rainbow Six Siege en in december werd er ook onderhoud uitgevoerd aan de game.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.