Rainbow Six Siege Starter Edition voor de pc is uit

  Ubisoft heeft aangekondigd dat het tijdelijk een Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Starter Edition beschikbaar stelt. PC gamers kunnen vanaf heden voor 15 euro deze editie aanschaffen.

  De Rainbox Six Siege Starter Edition heeft alles wat de standaard game van Ubisoft voor de PC, PS4 en Xbox One ook bevat. Dat betekent alle game modes, maps, wapens, wapen voortgang en matchmaking opties. Wat de editie echt anders maakt, is de manier waarop jij de twintig verschillende operators vrij moet spelen. Het is een poging om nog meer spelers kennis te laten met de game die sinds zijn release ontzettend goed ontvangen is en al een goede community heeft opgebouwd.

  Rainbow Six Siege Starter Edition komt met een aantal extra's

  Als je nu de Rainbow Six Siege Starter Edition aanschaft, krijg je twee willekeurige operators toegewezen. Er is hierbij rekening gehouden met het feit wat dat meest toegankelijk operators zijn voor mensen die nog niet bekend zijn met het spel. Het gaat om Rook, Sledge, Ash, Fuze, Mute en Smoke. Buiten de operators krijg je ook nog eens 600 R6 credits, waarmee je operators kunt kopen of kunt besteden aan andere in-game content.

  Rainbow Six Siege Starter Edition is vanaf vandaag in de verkoop gegaan voor de PC. De speciale editie kost je 15 euro. Wees er snel bij, want de actie loopt nog tot 19 juni.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.