Rainbow Six Siege singleplayer heeft geen A.I. teamgenoten

  De Rainbow Six Siege singleplayer zul je ook echt helemaal alleen moeten spelen. Je krijgt geen ondersteuning van A.I. teamgenoten zoals in eerdere delen.

  Op de E3 2015 werd duidelijk dat de Rainbow Six singleplayer ook echt een ervaring voor in je eentje wordt. Waar in de vorige delen je team aangevuld werd met A.I. karakters, zal dat in de nieuwe game niet het geval zijn.

  Rainbow Six Siege singleplayer lastiger alleen

  Dat zegt Scott Mitchell, animation art director voor de game, tegenover Eurogamer. "Als je door de singleplayer speelt zullen er geen andere karakters zijn om je te helpen," aldus Mitchell.

  Het is verder natuurlijk wel mogelijk om alles alleen te doen, maar dat zal lastiger zijn. Je bent daarom beter af om de game met vier man in co-op te spelen. De extra uitdaging kan aan de andere kant ook welkom zijn voor sommige spelers.

  Rainbow Six Siege Singleplayer - Screenshot

  Rainbow Six Siege release

  Rainbow Six Siege komt op 13 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. In september gaat er een beta van start van de game.

  Je kunt een pre-order voor het spel plaatsen om toegang te krijgen tot de beta. Ook komt er een special edition van het spel uit.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.