Rainbow Six Siege Season Pass Year 3 nu verkrijgbaar

  Ubisoft heeft de Rainbow Six Siege Season Pass voor het derde jaar uitgebracht. Ook in 2018 komt er nog veel content de kant van de spelers op en om de rest alvast een stapje voor te zijn, kun je elk jaar weer een nieuwe season pass kopen.

  Nog altijd stellen de leden van team Rainbow Six in Rainbow Six Siege, het laatste deel van de serie, hun leven in de waagschaal in de strijd tegen terroristen. Er is een grote spelerscommunity actief en Ubisoft blijft de online shooter ondersteunen met nieuwe content en updates. Year 3 staat in het teken van grote plannen, want eerder kondigde Ubisoft aan dat ze van plan is nog heel veel operators toe te voegen.

  Rainbow Six Siege Season Pass geeft toegang tot exclusieve content

  Ook voor het nieuwe jaar is dus een season pass uitgebracht, waarmee je toegang krijgt tot veel extra’s. Zo kunnen season pass-houders 600 extra credits verwachten, naast exclusieve boosts, aanpassingsopties en korting in de shop. Tevens hebben ze eerder toegang tot de operators dan de rest. Haal je hem voor 5 maart, dan krijg je een Damascus Steel wapenskin.

  Rainbow Six Siege kwam uit in 2015, maar heeft door de jaren heen flink aan populariteit en content gewonnen. Wij gaven de game destijds al een acht in onze Rainbow Six Siege review en hij is alleen maar beter geworden. De laatste DLC is Operation White Noise, die een nieuwe map en drie operators aan de game toevoegde.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.