Rainbow Six Siege Operation White Noise nu beschikbaar

  Deze tactische schietgame van Ubisoft blijft zich steeds verder uitbreiden met gratis DLC. Rainbow Six Siege Operation White Noise is nu beschikbaar en voegt weer een nieuwe toffe dingen toe. Van een nieuwe map tot nieuwe Operators, het zit er weer in!

  Operation White Noise is onderdeel van Year 2 Season 4 en is nu beschikbaar. Ook deze Operation brengt weer een nieuwe map met zich mee, namelijk de Mok Myeok Tower map. Deze map speelt zich af in Zuid-Korea en bevat een, zoals de naam al zegt, een toren. Dit angstaanjagend hoge gebouw zal zorgen voor weer veel vette sluip en kruip momenten!

  Rainbow Six Siege Operation White Noise - de Operators

  Een nieuwe Operation betekent ook nieuwe Operators. Dokkaebi en Vigil van de Zuid-Koreaanse 707thSpecial Mission Battalion en Zofia van de Poolse GROM. Iedereen heeft weer hun eigen speciale vaardigheden en eigen wapens, zo wordt de game dus nog unieker!

  De nieuwe Operators zijn voor mensen met een Year 2 Pass nu al beschikbaar, voor mensen zonder de pass komen de Operators op 12 december beschikbaar om te kopen met echt geld of met de in-game valuta.

  Daarnaast heeft Rainbowe Six Siege de mijlpaal bereikt van 25 miljoen spelers, dat laat dus zien dat het spel nog heel erg leeft! Daarom heeft Ubisoft ook Year 3 aangekondigd, waarmee weer allerlei nieuwe maps en Operators aan toegevoegd zullen worden.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.