Rainbow Six Siege Operation Dust Line DLC komt volgende maand uit

  De tactische multiplayer shooter Rainbow Six Siege krijgt volgende maand een nieuwe add-on. De Rainbow Six Siege Operation Dust Line DLC is nog niet geheel uit de doeken gedaan, maar dit is wat er over bekend is.

  De aankomende content zal twee nieuwe personages krijgen. Deze zullen beide de anti-terroristische groep aanhangen en hun eigen specialiteiten hebben. De Navy SEALs zullen dus een toevoeging krijgen van Valkyrie en Blackbeard.

  Rainbow Six Siege Operation Dust Line DLC zowel defensief als offensief

  Valkyrie is een dame die een verdedigende rol aanneemt in het team. Zij zal gebruik maken van camera's die ze overal neer kan hangen om meer zicht te krijgen. Blackbears is een personage dat op een geheel andere manier dan Valkyrie speelt. Met hem zal je namelijk meer aggressief moeten spelen, waarbij je gebruik maakt van een schild en een geweer.

  Meer informatie over de Rainbow Six Siege Operation Dust Line DLC en andere content wordt tijdens de Pro League Finals op 7 mei bekendgemaakt. De spelers die de seizoenspas van de game hebben aangeschaft kunnen vanaf de week van 9 mei met Operation Dust Line aan de slag.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.