Rainbow Six Siege Operation Burnt Horizon onthult nieuwe operators

  Er zijn wederom twee nieuwe operators toegevoegd aan Rainbow Six Siege. Het gaat ditmaal om Gridlock en Mozzie, een aanvaller en verdediger, die worden toegevoegd. De twee nieuwe operators worden toegevoegd in de Rainbow Six Siege Operation Burnt Horizon. Dit weekend, tijdens Rainbow Invitational 2019, wordt er meer bekend.

  Met de toevoeging van Gridlock en Mozzie zijn er maar liefst 46 verschillende operators. Allemaal hebben zij unieke wapens en vaardigheden die je net dat beetje extra kunnen geven om de strijd te winnen. Het is nog niet bekend wat de vaardigheden en unieke wapens van de twee nieuwe operators zijn, maar hier krijgen we snel meer over te horen.

  Twee nieuwe operators in Rainbow Six Siege Operation Burnt Horizon

  Gridlock en Mozzie zijn onderdeel van de nieuwe update, genaamd Rainbow Six Siege Operation Burnt Horizon. Tot dusver is er nog niet veel bekend over de nieuwe update, alleen dat er twee nieuwe operators bij komen. Gridlock en Mozzie zijn twee Australische operators en dat betekent dat ook het grote land down under wordt vertegenwoordigd in Rainbow Six Siege.

  Verder is er nog niet veel informatie naar buiten gebracht over de twee nieuwe operators of de update. Wel krijgen we aan het einde van de onthullingstrailer te zien, dat we dit weekend meer informatie krijgen. Dit is eigenlijk heel logisch, want dit weekend vindt de Six Invitational 2019 plaats.

  Meer informatie tijdens Six Invitational 2019

  Dit is het wereldkampioenschap van Rainbow Six Siege, waarin de zestien beste eSports teams het tegen elkaar op zullen nemen. Er wordt gespeeld voor een prijzenpot van maar liefst 850.000 euro. Bekende eSports organisaties als Faze Clan, G2 eSports en Team Liquid nemen deel aan het grootste Rainbow Six Siege toernooi van het jaar. Er doen teams van over de hele wereld mee. Onder andere teams uit Azie, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Europa.

  Het hele toernooi kan worden gevolgd op het Twitch-kanaal van Rainbow Six Siege. Op dit moment wordt de groepsfase gespeeld, maar dit weekend barst het pas echt los. Dan zullen op zaterdag en zondag de halve finales en de finale worden gespeeld om te beslissen wie er met flink wat prijzengeld naar huis gaat.

  Rainbow Six Siege is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.