Rainbow Six Siege Operation Blood Orchid trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Rainbow Six Siege Operation Blood Orchid trailer uitgebracht. De trailer is uitgebracht door Ubisoft en is bovenaan de pagina te bekijken.

  Operation Blood Orchid zal een nieuwe map brengen naar Rainbow Six Siege, deze zal bij de launch beschikbaar komen voor alle spelers. Verder komen er drie nieuwe Operators bij met unieke wapenskins. Deze komen 5 september beschikbaar voor spelers met een Season Pass. Mocht je die niet hebben, kan je de Operators vrijspelen met Renown of R6 Credits.

  In de nieuwe map die beschikbaar komt, dringen spelers een vervallen attractiepark binnen in Hong Kong. Hier is een criminele organisatie gevestigd.

  Rainbow Six Siege Operation Blood Orchid trailer toont Operators

  In de trailer is te zien hoe de drie nieuwe Operators te werk gaan. Ying is een Operator die voor alle doeleinden gebruikt kan worden. Ze is de vertegenwoordiger van Hong Kongs Flying Tigers eenheid en is uitgerust met de T-95 LSVV en de SIX12 shotgun als primaire wapens. Haar Candela apparaat is een nieuw soort flitsgranaat, wanneer deze geactiveerd is komen er enkele flitsen vrij.

  De Operator Lesion is uitgerust met een SIX 12 SD shotgun. Tevens beschikt hij over Gu mijnen, door deze mijnen worden vijanden geïnjecteerd met gif. Hierdoor lopen vijanden schade op en de loopsnelheid wordt verminderd tot het pijltje weg wordt gehaald.

  Ela is een nieuwe Poole GROM Operator die lid is van de Poolse militaire eenheid. Ze is uitgerust met een Scorpion EVO 3 A1 SMG en de F0-12 shotgun. Daarnaast beschikt de Operator over het RG15 pistool met een vizier.

  Operation Blood Orchid komt 5 september beschikbaar voor Rainbow Six Siege voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.