Rainbow Six Siege gratis weekend begint morgen

  Vanaf morgen is de tactische shooter Tom Clancy's Rainbow Six Siege gratis te spelen tot en met zondag 20 mei. Dit gratis weekend geld voor alle platformen waarop de game is uitgebracht.

  Ubisoft

  De FPS die in 2015 uit werd gebracht is nog steeds zeer populair. Zo bereikte de game vorige maand maar liefst 30 miljoen spelers. Ondanks een langzame start wist ontwikkelaar Ubisoft van Siege toch een succes te maken door het toevoegen van veel content. Ook is de game onverminderd populair in de eSports scene.

  De game wordt geprezen vanwege de nagelbijtend spannende actie en de focus op samenwerking. Ook was de game complexer en onvergeeflijker dan vele andere shooters. Tenslotte zijn de dynamische maps waar bijna alles te vernietigen is een populair element. De support en het blijven uitbrengen van nieuwe content door Ubisoft geeft de game een erg lange levensduur.

  Rainbow Six Siege gratis even proberen

  Vanaf morgen is Siege dus gratis te spelen tot en met zondag. Gamers die een PlayStation 4 of Xbox One bezitten kunnen het spel downloaden van de PlayStation of Xbox Store. Mocht je het spel op de PC willen spelen, dan zul je eerst Ubisoft's distributieprogramma Uplay moeten downloaden, en vervolgens het spel via Uplay moeten downloaden.

  Deelnemers aan het gratis weekend krijgen toegang tot alle content die tot nu toe is uitgekomen voor het spel. Ook wordt je voortgang tijdens het gratis weekend bewaard zodat je niet opnieuw hoeft te beginnen, mocht je het later willen gaan spelen.

  Nieuw seizoen

  Mocht je besluiten Rainbow Six Siege te kopen na dit gratis weekend, dan kun je uitkijken naar het nieuwe seizoen, die een nieuwe map en het nieuwe Operation Para Bellum met zich meebrengen. Mocht je gelijk helemaal fan worden van Siege en je in de eSports wereld willen storten, kijk dan op 19 en 20 mei naar de finales van de Rainbow Six Siege Pro League.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.