Rainbow Six Siege gratis te spelen dit weekend

  Dit weekend is Rainbow Six Siege gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Dit heeft uitgever Ubisoft bekendgemaakt. Spelers kunnen tussen 16 en 20 augustus met de game aan de slag.

  Spelers kunnen tijdens dit gratis weekend aan de slag met de gehele game, dus alle maps en spelmodi. Dit betekent alleen niet dat alle operators beschikbaar zijn, maar spelers kunnen deze wel vrijspelen net als in de standaard game het geval is. Alle progressie die spelers tijdens dit gratis weekend boeken, zal meegenomen worden naar de volledige versie van Rainbow Six Siege wanneer spelers deze aanschaffen. Dit geldt alleen niet voor de Starter Edition op PC.

  Exacte speeltijden voor het Rainbow Six Siege gratis weekend

  Het gratis weekend begint morgen al en duurt tot en met 20 augustus, behalve op PC: op dit platform duurt het weekend tot en met 19 augustus. Per platform verschillen de tijden waarop dit weekend begint en eindigt:

  • PC: 19:00 uur 's avonds op 16 augustus tot en met 22:00 uur 's avonds op 19 augustus
  • Xbox One: 09:00 uur 's ochtends op 16 augustus tot en met 09:00 uur 's ochtends op 20 augustus
  • PlayStation 4: 15:00 uur 's middags op 16 augustus tot en met 15:00 uur 's middags op 20 augustus

  Voor dit gratis weekend kunnen spelers de game alvast pre-loaden op PS4 en op PC via Uplay. Spelers op Xbox One en op PC via Steam zullen moeten wachten tot het begin van het gratis weekend om de game te downloaden.

  Voor het spelen van Rainbow Six Siege dit weekend is op Xbox One geen Xbox Live abonnement vereist. Spelers op PS4 daarentegen hebben wel een actief PlayStation Plus lidmaatschap nodig om de game gratis te kunnen spelen.

  Rainbow Six Siege is verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.