Rainbow Six Siege free weekend aangekondigd

  Goed nieuws voor de fans die Rainbow Six: Siege graag eens willen spelen. Ubisoft heeft namelijk een Rainbow Six Siege free weekend aangekondigd. De volledige game is aankomend weekend gratis te spelen voor iedere console.

  Het Rainbow Six Siege free weekend gaat dus om de gehele game. Spelers met een PlayStation 4, Xbox One en PC kunnen aan de slag met alle content van Rainbow Six Siege. Alle maps, gamemodi en Operators worden dit weekend volledig beschikbaar gesteld.

  Vanaf 2 februari kan iedereen aan de slag, maar de tijden verschillen wel per platform. Om het je makkelijk te maken volgt hieronder een overzicht van alle data van het Rainbow Six Siege free weekend.

  PlatformStartEind
  PC2 februari 19:005 februari 22:00
  PlayStation 42 februari 19:006 februari 19:00
  Xbox One2 februari 21:006 februari 21:00

  Rainbow Six Siege free weekend behoudt progressie

  Tijdens het gratis weekend kun je natuurlijk verschillende levels, wapens en andere content vrijspelen. Ubisoft meldt op haar website dat alle progressie wordt behouden, dus als je ooit de volledig game binnenhaalt hoef je niet weer opnieuw te beginnen. Aankomend weekend heb je alle tijd om Tom Clancy's Rainbow Six: Siege uit te testen, en mocht je daarna de game nog willen spelen kun je hem met 50 procent korting kopen in de PlayStation, Xbox of Ubisoft store.

  Om de Rainbow Six Siege free weekend op PC te downloaden kun je vanaf 2 februari terecht bij de Ubisoft Store. Voor de console versies kun je terecht in de PlayStation Store en de Xbox Store. Op de website van Ubisoft staan alle details van het gratis weekend op een rij.

  Benieuwd naar Rainbow Six Siege en kun je niet wachten op het gratis weekend? Lees dan onze ervaring met de game in de Rainbow Six Siege review.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.