Rainbow Six Siege Black Ice leaks verschenen

  Er zijn zojuist Rainbow Six Siege Black Ice leaks opgedoken. De nieuwe Black Ice DLC werd eerder deze maand al uitgesteld tot 2 februari. Nu zijn er dan foto’s verschenen van de twee nieuwe operators in de game.

  Van de nieuwe Rainbow Six Siege DLC was al bekend dat het een nieuwe map bevat en twee Canadese operators. Door de foto’s die zijn opgedoken is er meteen veel meer informatie vrijgekomen over de nieuwe operators. De foto’s verschenen voor het eerst op de website 4Chan.

  Rainbow Six Siege Black Ice leaks laten nieuwe operators zien

  De operators heten Frost en Buck. Frost is een vrouwelijke defence operator die gespecialiseerd is in het ontwapenen van haar vijanden. Buck is een attack operator met een specialiteit genaamd Skeleton Key. Beide karakters krijgen ook nieuwe wapens, namelijk de C80SFW assault rifle, de 9mm C1 sub-machine gun, de CAMRS marksman rifle en de Super 90 shotgun.

  Rainbow Six Siege is speelbaar op de Xbox One, PS4 en PC. De nieuwe Black Ice DLC is gratis beschikbaar voor alle spelers. Je kunt de verschenen screenshots van de operators hieronder bekijken.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.