Rainbow Six Siege beta start in september

  Ubisoft heeft tijdens haar persconferentie een nieuwe gameplay video getoond met daarin de klassieke modus Terrohunt. Het belangrijkste was echter de bekendmaking van de Rainbow Six Siege beta. Deze zal op 24 september 2015 beginnen.

  Naast de bekendmaking van de datum voor de bèta liet Ubisoft ook weten dat Terrohunt terugleert in Rainbox Six Siege. Deze modus draait volledig om teamwork.

  Ubisoft liet het al weten tijdens de persconferentie: dood is dood. Je zal er dus alles aan moeten doen om niet te falen in je missie. Met zijn vieren zal je het samen op moeten nemen tegen de A.I.

  Rainbow Six Siege beta en release

  Gamers die een Xbox One hebben krijgen bij de aanschaf van Rainbow Six: Siege gratis twee oudere Rainbow Six games: Rainbow Six: Vegas en Rainbow Six: Vegas 2. Dit was al eerder bekendgemaakt tijdens de persconferentie van Microsoft.

  De releasedatum van de game werd al eerder bekendgemaakt. Vanaf 13 oktober is de game verkrijgbaar. Je kunt de titel al pre-orderen. De Rainbow Six Siege beta is beschikbaar vanaf 24 september.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.