Rainbow Six Siege Benelux League Season 3 eind maart van start

  De eerste kwalificatieronde voor het hoogste niveau lokale eSports voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege aka Rainbow Six Siege Benelux League Season 3 zal eind maart gaan beginnen. De exacte datum is 27 maart 2019 en de locatie is nog niet bekend.

  Een week na deze eerste kwalificatieronde zal de tweede kwalificatieronde plaatsvinden van Rainbow Six Siege Benelux League Season 3 en weer een week daarna zullen de play-offs beginnen. De acht deelnemende teams zullen hieruit bekend worden gemaakt voor de wedstrijd. De online groepsfase zal van 24 april tot en met 5 juni plaatsvinden. De beste deelnemers van het Rainbow Six Siege Benelux League Season 3 evenement kunnen de offline finale behalen die plaats zal vinden op 22 juni. Er is nog geen locatie onthuld.

  De deelnemers van deze competitie doen niet voor niets mee. De prijs die spelers kunnen winnen is een prijzenpot van 3500 euro. Het team dat tweede wordt, loopt niet met lege handen weg en zal 2000 euro ontvangen. Ook de derde en vierde plek zullen duizend euro in ontvangst kunnen nemen. Op dit prijzengeld kunnen de spelers ook nog eens 500 euro extra verdienen.

  In deze Rainbow Six Siege competitie is er namelijk ook een loyaliteitsprogramma. Deelnemende teams kunnen voor iedere week dat ze meespelen in de League en zich aan de regels houden 50 euro krijgen. Spelen de teams iedere week dan komt daar nog eens 150 euro bovenop.

  Benelux Go4 zal naast Benelux League ook doorgaan. Dit zijn wekelijkse toernooien die op de donderdagen plaatsvinden. Door wekelijks punten te verdienen kunnen teams zich kwalificeren voor de maandelijkse finales. Hier is 500 euro te verdienen. Van dit bedrag gaat er 350 euro naar de winnaar en 150 euro naar de verliezende finalist.

  Hoe win je Rainbow Six Siege Benelux League Season 3?

  De wedstrijden binnen deze competitie worden gespeeld op basis van een ‘beste uit drie’ principe. Dit houdt in dat een team als eerste twee maps moet winnen in de game. In de Benelux League zullen alle teams een keer tegen elkaar spelen en ontmoeten de vier beste teams elkaar tijdens de offline finales.

  Om mee te kunnen doen aan deze wedstrijd moet een team bestaan uit minimaal drie spelers uit de Benelux (van de totale spelers van vijf). Al deze spelers moeten een minimale leeftijd hebben van 16 jaar. Via deze link naar de ESL Play website kun je jouw team inschrijven voor de wedstrijd.

  Ken je Rainbow Six Siege niet? Dan kun je onze review van Rainbow Six even bekijken om erachter te komen wat het precies is en wat wij ervan vinden!

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.