Rainbow Six Pro League Season 9 Finals details onthuld

  De eerste Rainbow Six Pro League Season 9 Finals details zijn aangekondigd door Ubisoft. De finales worden gehouden in de Italiaanse stad Milaan en gaan plaatsvinden op 18 en 19 mei dit jaar. Het is de eerste keer dat de finales weer in Europa plaatsvinden sinds seizoen 5.

  De eerste Rainbow Six Pro League Season 9 Finals details laten niet alleen weten dat de kampioenschappen plaatsvinden in Milaan. De specifieke locatie is ook onthuld, namelijk in de Palazzo del Ghiaccio, gelegen in het oosten van de stad. De laatste keer dat de Finals plaatsvonden in Europa was met de kampioenschappen van seizoen 5. Deze vonden plaats in Keulen, Duitsland.

  In de Rainbow Six Pro League Season 9 Finals strijden de beste teams van de Rainbow Six Pro League tegen elkaar in een toernooi met een prijzenpot van 275.000 dollar. Uit vier verschillende regio's zullen zich twee teams kwalificeren voor de eindronde. Deze komen uit de regio's Asia-Pacific, Europa, Noord-Amerika en Latin-Amerika.

  Rainbow Six Pro League Season 9 Finals details geven ticketinformatie

  Mocht je zin hebben om de Rainbow Six Pro League Season 9 Finals bij te wonen is dat natuurlijk mogelijk. Via Ticketmaster kun je alvast een kaartje kopen voor het evenement dat op 18 en 19 mei zal plaatsvinden in Milaan. Je hebt de keuze uit een standaard 2-dagen pas of een Diamond 2-dagen pas en je moet minstens 16 jaar zijn als je naar het evenement wil. Voor meer informatie kun je de website van Ubisoft bezoeken.

  Rainbow Six Siege is de tactische shooter van Ubisoft. Nu, in het vierde jaar na de release, is de game nog steeds ontzettend populair. Je kunt er alles over lezen in onze Rainbow Six Siege review. Ook vond dit weekend het Rainbow Six Invitationals 2019-toernooi plaats en wij waren natuurlijk aanwezig zoals je in onze fotoreportage kunt zien.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.