Rainbow Six Invitational 2018 - Videoreportage

  Afgelopen week stond in het teken van de Rainbow Six Invitational 2018 event. Het event vond plaats in het koude Montreal en hier was te zien wat Ubisofts plannen zijn voor de game de aankomende jaren. Tevens werd er door zestien teams gestreden om een dikke prijzenpot!

  Rainbow Six Siege is een competitieve first-person shooter van Ubisoft die inmiddels al twee jaar lang fans weet te vermaken en ook nog steeds nieuwe spelers weet aan te trekken. Vorig weekend was tijdens de Six Invitational te zien hoe PENTA Sports de hoofdprijs van een half miljoen dollar naar zich toe trok en de titel als wereldkampioen won. De game weet momenteel meer dan 27 miljoen spelers bezig te houden en dat aantal stijgt nog steeds gestaag.

  Rainbow Six Invitational 2018 - Videoreportage vanuit Canada

  Naast een zenuwslopend toernooi nam Ubisoft ook de tijd om haar toekomstplannen voor de shooter te delen. Zo weten we dat de game nog tien jaar ondersteund zal worden door Ubisoft. Zo kan er nog jaren aan nieuwe content verwacht worden, waarvan het eerstvolgende pakket - Operation Chimera - 6 maart zal verschijnen. Ubisoft streeft er naar om 100 nieuwe operators aan de game toe te voegen tijdens de volledige levensduur van de shooter.

  Op ons Instagram account was al eerder te zien hoe onze redacteur Stefan bij het evenement aanwezig was. Deze foto's zijn onder andere ook te zien in ons sfeerartikel: Rainbow Six Invitational 2018 fotoreportage. Wil je meer zien over het evenement, bekijk dan nu onze video reportage!

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.