Rage 2 trailer toont eerste gameplay en een heleboel toffe actie

  Dat Rage 2 aangekondigd zou worden, was tot vorige week een verrassing. Er zijn nu meerdere trailers verschenen binnen een korte tijd. Vandaag kunnen we genieten van een Rage 2 trailer die lekker wat gameplay toont.

  Eerder zagen we al meer beelden van Rage 2 in een teaser, nu kunnen we kijken naar alweer nieuwe beelden die juist gameplay van het spel voorschotelen. Met 1:50 aan beeld krijgen we een betere indruk wat we nu van deze nieuwe game kunnen verwachten.

  Nieuwe Rage 2 trailer met veel actie

  De trailer bovenaan deze pagina toont voornamelijk gameplay. Toch is het niet alleen maar gameplay die we zien. Zo hier en daar zien we ook cinematics.

  We zien hoe woedde vakkundig wordt losgelaten op zo'n beetje alles dat beweegt, plus dat er flink door bochten wordt gescheurd in race secties. Het ziet er naar uit dat we met Rage 2 met vette wapens en een heleboel actie aan de slag kunnen. Tijdens die actie schiet je niet alleen op andere mensen, maar ook op gigantische monsters die het op je gemunt hebben.

  Eerder al gelekt

  Eerder leek het er al op dat Rage 2 lekte tijdens een mogelijk grote fout van Walmart. Later werd deze game door Bethesda zelf geteased en later ook via een trailer officieel bevestigd. Nu is het tijd om meer te zien van de gameplay van deze game, gebaseerd op de ondertussen alweer bijna acht jaar oude eerste deel van Rage.

  Toen Rage 2 werd aangekondigd kwam het als een verrassing. De eerste game is al flink wat jaren oud en het leek dan ook voor velen niet aannemelijk dat er een vervolg zou komen. Het tegendeel blijkt daarentegen waar, zodoende werkt Bethesda nu hard aan inderdaad een tweede deel van deze game die een first-person-shooter met driving-elementen combineert.

  Rage 2 pas in 2019

  Het is wel nog even wachten op de release van Rage 2. De game komt namelijk ergens in 2019 naar de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  RAGE 2

  Verkijgbaar vanaf 14 may 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.