Rage 2 trailer bevestigt officieel het bestaan van de game

  De Rage 2 trailer is officieel en dus is de kogel is door de kerk. Rage 2 bestaat echt en is nu in de maak bij Bethesda. De trailer geeft een eerste indruk van het spel.

  De Rage 2 trailer is nu officieel geplaatst en Bethesda heeft het nieuws bekendgemaakt via Youtube. In een 52-seconde durende trailer wordt veel getoond, zonder dat er echt wat bekend wordt gemaakt over het spel. Het belangrijkste nieuws uit de trailer is dat er morgen een officiële gameplay trailer zal verschijnen.

  In de trailer wordt wel goed de toon van het spel neergezet en dat is chaos. Het is complete anarchie in een trailer vol postapocalyptische mannen en vrouwen met excentrieke kapsels. We zien een aantal interessante shots van karakters die de strijd met elkaar aan gaan met brute wapens.

  De wereld doet denken aan die van de Mad Max-films, dankzij de vreemde kleding, maskers en explosies. Dit wordt ook bijgestaan doordat de wereld ondergedompeld is in stof en woestenij. Wie de hoofdrol heeft in Rage 2 kan helaas niet goed worden opgemaakt uit de trailer.

  Rage 2 trailer is kleurrijk

  De trailer wil goed duidelijk maken dat kleuren op één of andere wijze een rol gaan spelen. Zo komt het roze in vrijwel alles goed naar voren, maar nu wordt ook de focus gelegd op geel een blauw. De roze kleur herkende we natuurlijk al vanwege alle teases die Bethesda de afgelopen dagen plaatste. Deze waren het gevolg van een grote leak van Walmart die de Rage 2 reveal verklapte.

  Vannochtend werden er beelden van de trailer gelekt die een deel van de trailer al toonden. Die video werd vrij snel offline gehaald door Bethesda, maar op Twitter bleven delen toch online. Ook deze beelden toonde genoeg dood en verderf.

  RAGE 2

  Verkijgbaar vanaf 14 may 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.