Race The Sun VR support middels gratis update

  Ontwikkelaar Flippfly heeft aangekondigd dat er Race The Sun VR support aankomt. De game zal de PlayStation VR van Sony ondersteunen.

  De studio heeft via PlayStation Blog laten weten dat 18 april Race The Sun een gratis update zal krijgen. Na het downloaden van de update kun je een PSVR headset gebruiken om de game in virtual reality te beleven. Er wordt ook een nieuwe modus toegevoegd genaamd Sunrise. In deze modus race je niet voor een highscore, maar puur om te genieten van de game en het uitzicht.

  Race The Sun VR support in first-person

  Om nog meer immersie te creëren is er ook een first-person modus toegevoegd, zodat je jezelf echt als een vogel kan wanen. First-person kun je activeren door op vierkantje te drukken. Deze modus is niet exclusief voor PSVR zijn, en kan dus ook in de normale versie van de game geactiveerd worden.

  De update voegt ten slotte een aanvulling toe op de portalen in de game. Normaal vlieg je de leegte in als je een portaal in gaat, maar na de update is er een kans dat je naar een random locatie getransporteerd wordt en dus nog door kunt vliegen.

  Race The Sun is een game die oneindig door blijft gaan maar steeds moeilijker wordt. De game was in mei 2015 een van de gratis games bij PlayStation Plus. Als je toen de game aan je bibliotheek hebt toegevoegd heb je nu dus een gratis VR game erbij.

  Race The Sun

  Verkijgbaar vanaf 9 december 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.